Forum Download app Gifts
55.55% MIKA & DONI / Chapter 59: Complicated Mika

Read MIKA & DONI - Chapter 59 online

Chapter 59: Complicated Mika

Di rumah Boy, tanpa ditemani Mika sekali lagi Doni bersama teman laki-lakinya yang gemar minum. Beberapa diantaranya bermain kartu dengan lembaran uang berserakan di meja. Aroma alkohol dan asap rokok memenuhi ruangan. Namun yang dilakukan Doni adalah sibuk dengan ponselnya, bermain game tetris dan membalas pesan Mika.

"Brother, sendiri aja. Gabung main, sini."

"Kalian duluan. Aku gak bisa diganggu dulu."

"Haha.. sibuk pacaraann. Anyway, mana Mika tumbenan gak kesini?" Find authorized novels in Webnovel, faster updates, better experience, Please click <a href="https://www.webnovel.com/book/mika-doni_17857149106390705/complicated-mika_49056440098280114">www.webnovel.com/book/mika-doni_17857149106390705/complicated-mika_49056440098280114</a> for visiting.

"Dia ada acara. Jadi ya.. bisanya kita cuma SMS-an haha."

"Eh Don. Join tender sama kita yuk!"

"Tender apaan?"

"Lumayan, duitnya bisa kamu pake liburan sama pacarmu."

"Yaa tender apaan dulu nih?"

"Jadi gini.."

Seorang dari mereka menyerahkan draft proposal pada Doni. Doni membalik lembar demi lembar membaca dengan cepat poin yang tertera. Dilihatnya Boy berjalan mondar mandir turut memperhatikan Doni yang sedang sibuk mempelajari isi draft itu.

"OK, udah ku baca. Terus ini gimana?"


CREATORS' THOUGHTS
Qiy_van_Wilery Qiy_van_Wilery

botek = bohong

(bahasa banjar)

maaf jika ada kesalahan dalam penulisan

next chapter
Load failed, please RETRY

Privileged

More Privileged Chapters

Download the app and become a privileged reader today! Come take a sneak peek at our author's stockpiled chapters!

Download

Gifts

Gift -- Gift Received

Batch unlock chapters

Table of Contents

Display Options

Background

Font

Size

Chapter comments

Write a review Reading Status: C59
Fail to post. Please try again
  • Writing Quality
  • Stability of Updates
  • Story Development
  • Character Design
  • World Background

The total score 0.0

Review posted successfully! Read more reviews
Send Gifts
Gifted
Thank you for your generous gift.

Cost Coin to skip ad

You can get it from the following sources

  1. 1. Daily check-in
  2. 2. Invite friends invite now >
  3. 3. Vote for new stories Vote >
learn more >
Vote with Power Stone
Rank NO.-- Power Ranking
Stone -- Power Stone
Report inappropriate content
error Tip

Report abuse

Paragraph comments

login
Report inappropriate content
error Tip

This's an experimental test for reading assistance in case.

We highly recommend you to enjoy the beauty of the original words.