Forum Download app Gifts
78.3% MIKA & DONI / Chapter 82: Kegilaan Doni

Read MIKA & DONI - Chapter 82 online

Chapter 82: Kegilaan Doni

"Ayolah, Mika.. Mas udah cobain empat kemeja berbeda. Pilihin lah, satu aja.."

"Ssh.. terserah Mas Doni aja."

"Mika nih kenapa sih? Muka mu loh dari tadi bete mulu."

"Ya udah, coklat atau biru navy itu. Terserah Mas!"

"No. No.. Mika pingin apa, tell me!"

Mika hanya menggeleng dan membuang muka tak ingin menatap Doni. Jika saja bisa, dia memilih untuk pergi meski harus jalan kaki sendirian.

"Mika mau beli apa sih, ayo Mas anterin."

Kali ini Doni sampai harus berlutut di depan Mika yang sedang duduk menunggunya seusai dari fitting room untuk menjajal beberapa kemeja baru. Ada sesuatu yang tidak beres, Doni yakin itu. Mika jengkel atas suatu alasan yang Doni tak tahu.

"Mika gak mau apa-apa, kok. Balik aja ke kos habis ini. Palingan hujan udah reda."

"Nggak, kita jalan-jalan aja sampe kempor. Ngapain sih betah amat di kosan."

"Mas kan sibuk?" Find authorized novels in Webnovel, faster updates, better experience, Please click <a href="https://www.webnovel.com/book/mika-doni_17857149106390705/kegilaan-doni_49577139116231620">www.webnovel.com/book/mika-doni_17857149106390705/kegilaan-doni_49577139116231620</a> for visiting.

"Sibuk apa? Mas nemenin Mika loh disini. Apanya yang sibuk? Makan bakso di food court aja ya, mau? Atau es krim?"


CREATORS' THOUGHTS
Qiy_van_Wilery Qiy_van_Wilery

note: lagu dewa 19, berjudul Dewi (namun liriknya sedikit dirubah)

terima kasih utk komen, power stone, dan yang sudah koleksi cerita ini.

next chapter
Load failed, please RETRY

Privileged

More Privileged Chapters

Download the app and become a privileged reader today! Come take a sneak peek at our author's stockpiled chapters!

Download

Gifts

Gift -- Gift Received

Batch unlock chapters

Table of Contents

Display Options

Background

Font

Size

Chapter comments

Write a review Reading Status: C82
Fail to post. Please try again
  • Writing Quality
  • Stability of Updates
  • Story Development
  • Character Design
  • World Background

The total score 0.0

Review posted successfully! Read more reviews
Send Gifts
Gifted
Thank you for your generous gift.

Cost Coin to skip ad

You can get it from the following sources

  1. 1. Daily check-in
  2. 2. Invite friends invite now >
  3. 3. Vote for new stories Vote >
learn more >
Vote with Power Stone
Rank NO.-- Power Ranking
Stone -- Power Stone
Report inappropriate content
error Tip

Report abuse

Paragraph comments

login
Report inappropriate content
error Tip

This's an experimental test for reading assistance in case.

We highly recommend you to enjoy the beauty of the original words.