• Joined Apr 2019
  • Indonesia
  • Male
  • Subscribe youtube shiro msfa to help me create New World manga.Please support me to finish New World ..follow my ig :shiromsfa

  • Author

    Published more than 100000 words on Webnovel

    Endeavor

    Checked in for a total of 90 days

    Who am I?

    Add email and upload avatar

    Such Wealth!

    Obtain a cumulative total of 1,000 Coins

Report user

Original Works

  • Shinsekai A.K.A. New world

    Shinsekai A.K.A. New world

    Fantasi

    cerita akan saya perbaiki dan upload ulang setelah saya menamatkan love and hatred dan emross empire novel. New world bercerita tentang perjuangan sekelompok pemberontak bernama Javanese untuk mengubah tatanan sistem dunia yang di kuasai oleh penguasa absolut yang di sebut "kamisama". shiro brightlight adalah seorang remaja yang sangat cuek dan tidak peduli akan apapun yang bukan tentang orang-orang terdekatnya. akan tetapi kehilangan orang-orang yang disayanginya membuatnya membulatkan tekad untuk berjuang dan mengubah tatanan sistem dunia yang sedang kacau balau. Javanese yang dipimpin oleh shiro memulai petualangan mereka berkeliling dunia untuk merekrut anggota dan mengasah kemampuan untuk melawan pemerintah dunia.

  • (New world)

    (New world)

    Fantasy

    New world tells the story of the struggle of rebels called Javanese to change the world system controlled by an absolute ruler called "kamisama". Shiro brightlight is a teenager who is very ignorant and doesn't care about anything that isn't about the people closest to him. but everything has changed after he lost everything he loved, he decided to fight and change the chaotic system of the world system. The Javanese led by Shiro began their adventures around the world to recruit members and sharpen their ability to fight the world government. for voice effect and backsound song version , you guys can check in YouTube shiromsfa .i will fix any problem little by little. please support me to finish new world by subscribe my youtube or you guys can give donation to my Paypal sirojuddinmusyafa@gmail.com ..so i can make my dream come true to create manga or comic new world ..thanks for your time. :)

  • cnk

    cnk

    Romansa Fantasi school remaja cinta life keluarga kehidupan pendidikan pengalaman sakit hati kebencian pedih teman

    mohon maaf.. karena kesalahan teknis, cerita ini saya pindah di akun lain bernama Shiro_MSFA atau bisa di check di review novel ini, disana akan saya upload setiap hari. mohon dukungannya. kalau tidak bisa menemukan, coba cari di kolom pencarian cinta kebencian. maaf sebelumnya. saya juga sudah memperbaiki novel tersebut. terbit setiap rabu, Jum'at dan Minggu. cerita dimulai pada tahun 2008 tepat saat tahun ajaran baru dimulai. Shiro adalah remaja 17 tahun yang memiliki masa lalu kelam, dan karena kepribadian ganda yang ia miliki sangat bertolak belakang satu sama lain, membuat Shiro merasa tertekan dalam menjalani kehidupannya. walaupun begitu dia selalu mencoba untuk tetap mengontrol dirinya, akan tetapi semuanya berubah semenjak dia bertemu dengan Yolanda dan Dara. love and hatred are equal .. saat kau mencintai seseorang dengan berlebihan, maka saat kau kecewa dengannya, kebencianmu terhadapnya juga akan sama besarnya. cerita slice of life dan pembelajaran.. saat ini saya sedang membuat 2 novel lainnya, bertemakan masuk di dunia game dan aksi petualangan yang mungkin akan mulai saya publish di awal 2020. berjudul Emross Empire : War And Order dan New World untuk dukungannya mohon subscribe channel youtube saya shiromsfa, kalau ada rezeki cukup saya ingin membuat manga atau komik yang akan saya upload disana. atau bisa donasi di paypal saya :sirojuddinmusyafa@gmail.com dan jika channel YouTube saya menghasilkan uang, akan saya bagikan kepada orang yang membutuhkan dan sebagian untuk modal membuat manga New World lebih berkualitas. saya hanya ingin berbagi dan mewujudkan impian saya membuat manga New World. ig saya :shiromsfa

  • Emross Empire : War And Order (Moved)

    Emross Empire : War And Order (Moved)

    Video Game action comedy harem adventure romance magic virtual reality war kingdom king orc elf rules pvp

    mohon maaf.. karena kesalahan teknis, cerita ini saya pindah di akun lain bernama Shiro_MSFA atau bisa di check di review novel ini, disana akan saya upload setiap hari. mohon dukungannya. cerita dimulai saat Shiro seorang remaja berusia 17 tahun akhirnya mampu membeli sebuah Chip game popular dari hasil tabungannya selama 1 setengah tahun. karena sebuah peristiwa misterius yang terjadi didunia nyata, sistem dari EEWAO melakukan update dan penutupan server secara paksa. Shiro dan jutaan player yang lainnya terjebak di dalam sebuah dunia game dan tidak bisa kembali lagi. mereka berusaha membiasakan diri untuk bisa bertahan hidup di dunia tersebut, dan Shiro yang mempunyai ambisi untuk menguasai dunia tersebut pun berjuang untuk mengejar ketertinggalannya dan menantang para top player untuk membuktikan kekuatannya. sementara itu.. sesuatu yang misterius telah terjadi di dunia nyata. pasukan pengumpul telah bersiap untuk melakukan soul harvest! seorang pemuda lemah pergi ke dunia game dan kembali ke dunia nyata dengan kekuatan yang melebihi kekuatan dari seluruh kaisar dunia. setibanya di dunia nyata, Shiro Lighters yang dijuluki sebagai Hakaishin mempunyai obsesi baru untuk mengalahkan seorang pimpinan pemberontak bergelar Shiroyasha, seorang raja iblis sejati yang menjadi penguasa neraka. publish setiap senin, selasa, kamis, sabtu dan minggu (apabila sudah banyak yang suka aku akan mempublishkan chapter baru setiap hari.) aku membuat sebuah video di youtube, di channel Shiromsfa. EEWAO dengan versi audio dengan suara perempuan dan beberapa efek seperti lagu dan lain sebagainya. di video itu juga ada ilustrasi dari karakter, Monster maupun tempat yang ada di novel EEWAO. tolong dukung agar mungkin aku bisa membuat komiknya. instagram : @EEWAO_NOVEL @Shiromsfa Line : qyo25 email : sirojuddinmusyafa@gmail.com

  • Emross Empire : (moved)

    Emross Empire : (moved)

    Video Games action comedy Harem adventure romance magic MMORPG mystery horror war kingdom badass rule pvp

    4.5

    sorry .. due to a technical error, this story I moved to another account named Shiro_MSFA or can be checked in the review of this novel, there will be uploaded every day. Please support. The story begins when Shiro a 17-year-old teenager is finally able to buy a popular game chip from the results of his savings for 1 and a half years. because of a mysterious event that happened in the real world, the system from EEWAO forcibly updates and closes the server. Shiro and millions of other players are trapped in a game world and cannot return. they tried to get used to surviving in this world. Shiro who had the ambition to rule the world struggled to catch up and challenge the top players to prove his strength. Meanwhile... something mysterious has happened in the real world. the gathering force is preparing to do a soul harvest! a weak young man went to the game world and returned to the real world with a power that exceeded the strength of the world emperors. on arrival in the real world, Shiro Lighters who was nicknamed as Hakaishin had a new obsession to defeat a rebel leader titled Shiroyasha, a true demon king who became ruler of hell. publish every Sunday, Monday, Tuesday, Thursday and saturday (If there are many people who like it, I will publish a new chapter every day.) I made a video on YouTube, on the Shiromsfa channel. EEWAO with an audio version with a female voice and some effects like songs and so on. in the video there are also illustrations of characters, monsters and places in the EEWAO novel. please support so that maybe I can make the comic. Instagram: @EEWAO_NOVEL                     @Shiromsfa Line: qyo25 email: sirojuddinmusyafa@gmail.com

Moments

Ucha_14: mohon maaf ini adalah author lama. karena kesalahan teknis, cerita ini saya pindah di akun ini.. akan saya upload setiap hari. mohon dukungannya dan maaf sekali lagi..

Emross Empire : War And Order
3 weeks ago
Reading Status: C0
mohon maaf ini adalah author lama. karena kesalahan teknis, cerita ini saya pindah di akun ini.. akan saya upload setiap hari. mohon dukungannya dan maaf sekali lagi.. View More
Emross Empire : War And Order
3 weeks ago

Ucha_14: mohon maaf ini adalah author lama. karena kesalahan teknis, cerita ini saya pindah di akun ini.. akan saya upload setiap hari. mohon dukungannya dan maaf sekali lagi..

Cinta dan Kebencian
3 weeks ago
Reading Status: C0
mohon maaf ini adalah author lama. karena kesalahan teknis, cerita ini saya pindah di akun ini.. akan saya upload setiap hari. mohon dukungannya dan maaf sekali lagi.. View More
Cinta dan Kebencian
3 weeks ago

Ucha_14: sorry this id the last author.. due to a technical error, this story I moved to here.. there will be uploaded every day. Please support.
And sorry once again..

Emross Empire : War And Order (Eng-V.)
3 weeks ago
Reading Status: C0
sorry this id the last author.. due to a technical error, this story I moved to here.. there will be uploaded every day. Please support.
And sorry once again.. View More
Emross Empire : War And Order (Eng-V.)
3 weeks ago

Shiro_MSFA: hey ini sang author! maaf karena sebuah kesalahan teknis, cerita ini saya pindahkan ke akun baru ini. saya akan mempublish chapter sebanyak mungkin yang saya bisa untuk menyusul yang sudah ada disini. terimakasih untuk perhatiannya dan mohon dukungannya.

Emross Empire : War And Order (Moved)
3 weeks ago

Shiro_MSFA: hey ini sang author! maaf karena sebuah kesalahan teknis, cerita ini saya pindahkan ke akun baru ini. saya akan mempublish chapter sebanyak mungkin yang saya bisa untuk menyusul yang sudah ada disini. terimakasih untuk perhatiannya dan mohon dukungannya.

cnk
3 weeks ago
hey this is the author! sorry for a technical error, I moved this story to this new account. I will publish as many chapters as I can to catch up with what is already here. thank you for your attention and beg for your support. View More

Shiro_MSFA: hey this is the author! sorry for a technical error, I moved this story to this new account. I will publish as many chapters as I can to catch up with what is already here. thank you for your attention and beg for your support.

Emross Empire : (moved)
3 weeks ago
Let me know whats on your mind, ill tryto fix this novel with your help. View More
Emross Empire : (moved) · C0
1 month ago

Bintang_alex: to be honest, the story is good. but I feel like something is missing. well overall i enjoy read it.
and one more thing, i love the Undeads.

Emross Empire : (moved)
1 month ago
Thanks. Please do more review so i can fix it. I still learning create novel. But i have 2 good story. And this is one of it View More

mark_zbr: its good. hope will get better soon, especially for NPCs, I wish there were very strong NPCs. because it would be very boring if all NPCs are rubbish.

Emross Empire : (moved)
1 month ago

mark_zbr: its good. hope will get better soon, especially for NPCs, I wish there were very strong NPCs. because it would be very boring if all NPCs are rubbish.

Emross Empire : (moved)
1 month ago
Thanks . Pls let me know if something i have to fix.. View More

otakumania: not sure about it, im new but i think i love isekai story. and i think its pretty good. will the mc become badass? hope it get better soon. ,.,.,.,.,.,.,

Emross Empire : (moved)
1 month ago

otakumania: not sure about it, im new but i think i love isekai story. and i think its pretty good. will the mc become badass? hope it get better soon. ,.,.,.,.,.,.,

Emross Empire : (moved)
1 month ago
Ty for your kind to review. Pls let me know if anything i can fix. I still learning.. View More

Superlazysister: I didn’t read the story yet but expecting a good one . Like romance, adventure and a little bit of comedy , harem is a plus for me . Harem for the win . Hehehe

Emross Empire : (moved)
1 month ago
Its the drop rate. I think i already put the info in chapter monster list View More

ranjana9971444: Is his luck is awesome or that is the drop rate

Emross Empire : (moved) · C0
1 month ago

ranjana9971444: Is his luck is awesome or that is the drop rate

Emross Empire : (moved) · C0
1 month ago

Superlazysister: I didn’t read the story yet but expecting a good one . Like romance, adventure and a little bit of comedy , harem is a plus for me . Harem for the win . Hehehe

Emross Empire : (moved)
1 month ago

Ucha_14: Hi guys im the author, sorry for the bad English i used.. i will try to fix this novel within the time goes by. Thanks for all your support.. and if you guys want to listen EEWAO audio version with some music and picture, you can go check YouTube channel ShiroMSFA. Thanks a lot for reading this.

Emross Empire : (moved)
1 month ago
Reading Status: C21
Hi guys im the author, sorry for the bad English i used.. i will try to fix this novel within the time goes by. Thanks for all your support.. and if you guys want to listen EEWAO audio version with some music and picture, you can go check YouTube channel ShiroMSFA. Thanks a lot for reading this. View More
Emross Empire : (moved)
1 month ago

danang_wijayanto: Bagus, not bad lah. Pokoknya aku dukung terus karya anak bangsa hehe . Semangat buat author nya supaya sukses dan terus sehat 😁😊☺️😊😊😊😊

Emross Empire : War And Order (Moved)
1 month ago
Wkwkwk seperguruan kita.. mas tolong reviewnya dong biar dapat star n buat memperbaiki kualitas novelku View More

Riflessivo_Ignis: Kalau saya dulu main roman Empire ngelag terus... Saya sudah buat masuk... Apa lagi saya punya 2 akun games...

Emross Empire : War And Order (Moved) · C0
1 month ago

Riflessivo_Ignis: Kalau saya dulu main roman Empire ngelag terus... Saya sudah buat masuk... Apa lagi saya punya 2 akun games...

Emross Empire : War And Order (Moved) · C0
1 month ago
Kalau roman empire dan emross war sudah tidak ada di play store ☹️ View More

Riflessivo_Ignis: Wah wah... Sama kita... Saya juga pemain war and order...

Emross Empire : War And Order (Moved) · C0
1 month ago
Wah wah.. itu game dulu membuat saya bisa beli mobil dan lain2 hehe.. View More

Riflessivo_Ignis: Wah wah... Sama kita... Saya juga pemain war and order...

Emross Empire : War And Order (Moved) · C0
1 month ago

Riflessivo_Ignis: Wah wah... Sama kita... Saya juga pemain war and order...

Emross Empire : War And Order (Moved) · C0
1 month ago
Bang jarwo punya asistan yang namanya sopo 😁😅 View More
Emross Empire : (moved) · C0
1 month ago
Besok gan.. lagi fix.. bantu review dong biar semangat buatnya hehe View More

Paula_Paulia: Kak chapter selanjutnya kok lama banget sih

cnk · C0
2 months ago

Aisyah_Aisyah_8292: Tidak terlalu mengikuti anime, tapi ceritanya lumayan. Semoga saja kedepannya bisa lebih bagik lagi.. saya sarankan agar ada ras elf dan lain sebagainya. :-)

Emross Empire : (moved)
2 months ago
Report inappropriate content
error Tip

Report abuse
Report user

Get More
Payment Method paypal

Please switch to the pop-up to complete the payment.

Earn Rewards

Earn Rewards

Earn rewards

by completing the missions

Complete the daily and EXP missions, as well as every week’s reading missions to obtain EXP and SS as rewards.

Learn more about the rules 1. You can obtain the corresponding EXP and Bonus SS as rewards by completing daily missions and EXP missions, as well as weekly reading missions. 2. The obtained EXP can raise your user level. 3. Bonus SS can be used to unlock chapters, gift authors, etc. They are effective for 30 days. 4. Daily Tasks and corresponding rewards renew daily at 00:00 UTC+8. Don't forget to claim your rewards in time. 5. Weekly Reading Missions refer to the time you spend reading novels and comics on Webnovel every week. 6. The weekly reading time is calculated while your device is connected to the Internet. This might result in a delay of several minutes.

Read longer, Earn bigger

Read on the app and claim your rewards!

Get the App

Read anywhere, anytime