• Joined Sep 2019
  • Malaysia
  • Male
  • solo molo

  • Who am I?

    Add email and upload avatar

Report user

Moments

👍 View More
Cinta Rahsia Sempurna : Isteri Baru Jahat Manis Juga · C542
3 weeks ago
See this! I just gifted the story: Balloon View More
Avatar Raja · C1
1 month ago
Mantapp View More

Badrul_Badrul_5431: Seronok untuk di baca..jalan cerita bagus..👌🤓👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😍😍😍😍😍😍😍😍😍💃🏾🕺💃🏾🕺💃🏾🕺💃🏾

Avatar Raja
1 month ago

Badrul_Badrul_5431: Seronok untuk di baca..jalan cerita bagus..👌🤓👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😍😍😍😍😍😍😍😍😍💃🏾🕺💃🏾🕺💃🏾🕺💃🏾

Avatar Raja
1 month ago
Reading Status: C417
Seronok untuk di baca..jalan cerita bagus..👌🤓👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😍😍😍😍😍😍😍😍😍💃🏾🕺💃🏾🕺💃🏾🕺💃🏾 View More
Avatar Raja
1 month ago

Badrul_Badrul_5431: Menarikk dan bagus untuk di baca..teruskan

Avatar Raja · C417
1 month ago
Menarikk dan bagus untuk di baca..teruskan View More
Avatar Raja · C417
1 month ago

Daoist038543: See this! I just gifted the story: Balloon

Avatar Raja · C2
1 month ago
See this! I just gifted the story: Lollipop View More
Avatar Raja · C1
1 month ago

Syafiqah21: Best ....... walaupun ceritanya tak panjang sangat tapi sudah pasti ceritanya sangat menarik.......... tak sabar nk tengok sambungannya..............
..........

Cinta Rahsia Sempurna : Isteri Baru Jahat Manis Juga
1 month ago
Terbaikk 👍 View More

Badrul_Badrul_5431: Bagus dan teruskan 🤓👌..💪mantapppp 😎👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

Cinta Rahsia Sempurna : Isteri Baru Jahat Manis Juga
1 month ago

Badrul_Badrul_5431: Bagus dan teruskan 🤓👌..💪mantapppp 😎👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

Cinta Rahsia Sempurna : Isteri Baru Jahat Manis Juga
1 month ago
Reading Status: C543
Bagus dan teruskan 🤓👌..💪mantapppp 😎👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤 View More
Cinta Rahsia Sempurna : Isteri Baru Jahat Manis Juga
1 month ago

Shah_Hakim: Great translatinggggggggggggggg! Seriously!!! I am enjoying the story . Pembawaan cerita yang bagus . Seronok . Nampak mengarut tetapi berjaya memahamkan pembaca . Orang yang cintakan Nabi, tandanya adalah cintakan sunnah Nabi .

Assalamualaikum semuaa hihi .

Nak share sikit .

Kan harini hari jumaat . So bolehlah practice;

1) Potong kuku . Nak handsome lawa potong lah . Ikut sunnah .

2) pastu waktu nak mandi tu . Niat lah nak mandi sunat . Just detikkan kat hati yang awak nak mandi sunat .pastu mandi macam biasa atau mandi macam mandi wajib. Cukup .

3) pastu jumaat ni, bagi yang lelaki, bolehlah pakai miyak wangi sikit . Baru jodoh datang

4) nanti pergi masjid bawak RM1 . Sedekah dekat tabung . Yang perempuan mintaklah abang atau ayah ke . Pass kat diorg . Kalau yang family langsung takde lelaki . Ambik rm1 pastu simpan kat tempat khas dengan niat nak sedekah , nanti ade peluang baru letak kat tabung memana (bukan tabung sendiri ye)

5) yang lelaki esok pakai minyak rambut sikat handsome² tau . Pastu pakai baju handsome² . Sunnah .

6) nak test sikit ; cuba baca ni;

Allahumma solli ala saidina Muhamma wa'ala alihi wasohbihi wasallam .

Yeay pandai! So hari jumaat digalakkan berselawat . Selawat banyak² . Hihi tanda cinta nabi .

7) esok kan cuti , bukan buat ape sgt pun . Yang lelaki datangla awal ke masjid ye . Sebab nabi kata sebaik² sof bagi lelaki adalah paling depan dan yang paling buruk kat belakang .Sunnah .

8) hah ye! Solat tahajud lepas sahur ye . Pastu pukul 10 ke pukl 11 ke . Solat lah dhuha jap 2 /4 rakaat . Alah kejap je . Tinggallah kejap phone tu .

Pastu yang lelaki nanti datang masjid jangan terus duduk, solat tahiyyat masjid . Niat je nak solat sunat dua rakaat kerana allah . Pastu nanti azan zohor . Pastu bangun jap "aku solat sebelum fardhu jumaat kerana Allah" .. simple . Jumaat terakhir before habis ramadhan ni hehe

9) surah kahfi jangan lupa . Baca 10 ayat awal , 10 ayat akhir . Susah bagi segelintir orang , senang kat akhirat nanti . Srsly!

10) hah lastly, bangak kan berdoa hari jumaat . Setiap waktu , terutamanya malam ni (malam jumaat) , sepanjang khatib bagi khutbah, gap antara dua khutbah tu dan lepas waktu asar . Antara waktu mustajab doa adalah hari jumaat . Tapi hanya ada satu masa je dalam hari tu, so kene doa banyak² masa hehe .


Beberapa sunnah untuk diamalkan Jumaat terakhir Ramadhan ini .

Moga beramal , Ramadhan kareem!

Renjer Malam
1 month ago

Badrul_Badrul_5431: Bagus dan teruskan..🤓😎.. terbaikkkkk 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍☺️

Renjer Malam
1 month ago
Reading Status: C4
Bagus dan teruskan..🤓😎.. terbaikkkkk 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍☺️ View More
Renjer Malam
1 month ago

Salawati_Mohamed_8463: 💤💤💤💤💤
☁☁☁💤☁
☁☁💤☁☁
☁💤☁☁☁
💤💤💤💤💤
☁ Sleepy ☁
Good Night 💤🌙
😊 Sweet Dream
🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠
☁😊☁☁😊☁😁☁
☁😊☁☁😊☁☁☁
☁😊😊😊😊☁😊☁
☁😊☁☁😊☁😊☁
☁😊☁☁😊☁😊☁
🌱🍯🌱🌱🍯🌱🐝🌱
🌱🍯🌱🌱🍯🌱🌱🌱
🌱🍯🍯🍯🍯🌱🍯🌱
🌱🍯🌱🌱🍯🌱🍯🌱
🌱🍯🌱🌱🍯🌱🍯🌱
🌼🌱 Hi honey! 🌱🌼
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
🌾🌺🌾🌾🌺🌾🌼🌾
🌾🌺🌺🌺🌺🌾🌺🌾
🌾🌺🌾🌾🌺🌾🌺🌾
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
🌟💚🌟🌟💚🌟💙🌟
🌟💚💚💚💚🌟💚🌟
🌟💚🌟🌟💚🌟💚🌟
☁☁☁☁☁☁☁☁
🌟☁😌😌😌☁☁✨
☁😌😌☁☁😌☁☁
😌😌☁✨☁☁☁☁
😌😌☁☁☁☁☁☁
😌😌☁Good Night✨
☁😌😌☁☁😌☁☁
☁☁😌😌😌☁☁☁
☁☁☁☁☁☁☁☁
📩📩☎☎☎📩📩
📩☎📩📩📩☎📩
📩☎📩📩📩☎📩
📩📩📩📩☎📩📩
📩📩📩☎📩📩📩
📩📩📩☎📩📩📩
📩How is it going?
📩📩📩☎📩📩📩
🎩
😁
👕👍Great!
👖
👩💬Cool💫
👚👏💥
👖
👠👠
👍✨✨✨
🎉😊👏😁👏😃🎉
Congratulations!
🍀 ☀
🍀🍀
🍀🍀🍀
🎁 Have a
nice weekend!
😭💬💬💬😲
👔👉☎👈👚
📱 Call me 📱
😷😢 = 💉🍵💊😓
💐🍀Get Better Soon
☁😞☁☁☁☁😞☁
☁💧☁☁☁☁💧☁
🌂🌂😞😞😞😞🌂🌂
🌂😞🌂🌂🌂🌂😞🌂
I feel so sad
✨✨👼👼👼👼✨✨
✨✨👼😊😊👼✨✨
👼👼👼😊😊👼👼👼
👼😊😊😊😊😊😊👼
👼😊😊😊😊😊😊👼
👼👼👼😊😊👼👼👼
✨✨👼😊😊👼✨✨
✨✨👼😊😊👼✨✨
✨✨👼😊😊👼✨✨
✨✨👼😊😊👼✨✨
✨✨👼👼👼👼✨✨
☁☁☁☁☁☁☁⚡
☁☁☁☁☁☁⚡☁
☁☁☁☁☁⚡⚡☁
☁☁☁☁⚡⚡☁☁
☁☁☁⚡⚡☁☁☁
☁☁⚡⚡⚡☁☁☁
☁⚡⚡⚡☁☁☁☁
⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡
⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡
☁☁☁☁⚡⚡⚡☁
☁☁☁⚡⚡⚡☁☁
☁☁☁⚡⚡☁☁☁
☁☁⚡⚡☁☁☁☁
☁⚡⚡☁☁☁☁☁
☁⚡☁☁☁☁☁☁
⚡☁☁☁☁☁☁☁
Shocked!
😊😊😊😊😊😊
😊😊😊😊😊😊
☁☁😊😊☁☁
☁☁😊😊☁☁
☁☁😊😊☁☁
☁☁😊😊☁☁
☁☁☁☁☁☁
🙏🙏☁☁🙏🙏
🙏🙏☁☁🙏🙏
🙏🙏🙏🙏🙏🙏
🙏🙏🙏🙏🙏🙏
🙏🙏☁☁🙏🙏
🙏🙏☁☁🙏🙏
☁☁☁☁☁☁
😁😁☁☁😁😁
😁😁☁☁😁😁
☁😁😁😁😁☁
☁☁😁😁☁☁
☁😁😁😁😁☁
😁😁☁☁😁😁
😁😁☁☁😁😁
😜😜😜😜😜☁
😜😜😜😜😜😜
😜😜☁☁😜😜
😜😜😜😜😜☁
😜😜😜😜😜😜
😜😜☁☁😜😜
😜😜😜😜😜😜
😜😜😜😜😜☁
☁☁☁☁☁☁
😜😜☁☁😜😜
😜😜☁☁😜😜
😜😜😜😜😜😜
☁😜😜😜😜☁
☁☁😜😜☁☁
☁☁😜😜☁☁
☁☁😜😜☁☁
☁☁☁☁☁☁
😜😜😜😜😜😜
😜😜😜😜😜😜
😜😜☁☁☁☁
😜😜😜😜😜😜
😜😜😜😜😜😜
😜😜☁☁☁☁
😜😜😜😜😜😜
😜😜😜😜😜😜
✨🌾 🌾 🌾
😏😏😏😏😏
😏😏😏😏😏😏😏
😏🕓🕓😏🕓🕓😏
😏🕓🎱😏🕓🎱😏
😏😏😏😏😏😏😏
😏😏😏✔😏😏😏
🌀😏😏😏😏😏🌀
😏🌀😏😏😏🌀😏👍
👉🌀🌀🌀🌀🌀🌀
🌀🌀🕐🌀🌀🌀🌀
🌀🌀🕐🕐🕐🌀🌀
🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀
🌀🌀🌀🌀🌀
👟 👟
☁☁🎈🎈☁☁☁☁
😊😊👀😊🌛☁☁☁
😊😊😊😊☁☁☁☁
☁☁😊😊☁☁☁☁
☁☁😊😊☁☁☁☁
☁☁😊😊☁☁☁☁
☁☁😊😊☁☁☁☁
☁☁😊😊☁☁☁🎈
☁☁😊😊😊😊😊😊
☁☁😊😊😊😊😊😊
☁☁😊☁😊☁😊😊
🌾🌾😊🌾😊🌾😊😊
☁🏃☁☁☁🎁☁
☁☁🍄🍄🍄☁☁
☁🍄🍄🍄🍄🍄☁
🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄
🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄
☁☁🍦🍦🍦☁☁
☁☁🍦🍦🍦☁☁
🐢☁🍦🍦🍦☁🚩
🎤🎤🎤🎤😍🎤🎤🎤
🎤🎤🎤🎤😍😍🎤🎤
🎤🎤🎤🎤😍🎤😍😍
🎤🎤🎤🎤😍🎤🎤🎤
🎤🎤🎤🎤😍🎤🎤🎤
🎤🎤🎤🎤😍🎤🎤🎤
🎤😍😍😍😍🎤🎤🎤
😍😍😍😍😍🎤🎤🎤
😍😍😍😍😍🎤🎤🎤
🎤😍😍😍🎤🎤🎤🎤
✨✨✨📁📁✨✨✨
✨✈✨📁📁✨✨✨
✨✨✨📁📁✨✨✨
✨✨✨📁📁✨✨✨
✨✨📁📁📁📁✨✨
✨📁📁📁📁📁📁✨
📁📁📁📁📁📁📁📁
📁📁✨📁📁✨📁📁
📁✨✨📁📁✨✨📁
✨✨✨📁📁✨✨✨
✨✨📁📁📁📁✨✨
☀☁☁☁☁☁☁☁
☁☁🍃🍃🍃🍃☁☁
☁🍃🍃🍃🍃🍃🍃☁
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
☁🍃🐝🍃🍃🍃🍃☁
☁☁🍃🍃🍃🍃☁☁
☁☁☁🍯🍯☁☁☁
☁☁🍎🍯🍯☁☁☁
☁💡🙇🍯🍯☁☁☁
☁☁☁🍯🍯☁☁☁
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🐣
💡I got an idea!
🌕🌕🌕🌵🌵🌕🌵🌵
🌕🌕🌕🌵🌵🌕🌵🌵
🌵🌵🌕🌵🌵🌵🌵🌵
🌵🌵🌕🌵🌵🌕🌕🌕
🌵🌵🌵🌵🌵🌕🌕🌕
🌕🌕🌕🌵🌵🌕🌕🌕
🌕🌕🌕🌵🌵🌕🌕🌕
🌕🌕🌕🌵🌵🌕🌕🌕
💦💦💦💦💦💦💦💦
💦🐙🐙🐙🐙🐙🐙💦
🐙🐙🐙🐙🐙🐙🐙🐙
🐙🐙🍯🐙🐙🍯🐙🐙
🐙🐙🐙🐙🐙🐙🐙🐙
💦🐙🐙🐙🐙🐙🐙💦
🌊🌊🐙🐙🐙🐙🌊🌊
🐙🐙🐙🐙🐙🐙🐙🐙
🌊🐙🐙🌊🌊🐙🐙🌊
✨✨🌸🌸🌸✨✨
✨✨✨🌸✨✨✨
✨✨✨🌸✨✨✨
✨✨🌸🌸🌸✨✨
🌸🌸✨✨🌸🌸✨
🌸✨🌸🌸✨✨🌸
🌸✨🌸🌸✨✨🌸
🌸🌸✨✨🌸🌸✨

Renjer Malam
1 month ago

Izz_Naufal: ... . ................................................................................................................................................................................................................

Renjer Malam
1 month ago

Syafiqah21: Boleh tak kalau tiga atau lebih bab bosan bila habis baca 🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁😟😟😟😟😟😟😕😕😕😕 pleas 😐😐😮😐😮😮😮🤐😑😑😑😶🙄😏😣😥😥😣😶🤐😮😮🤐😯😯😯😮😮🤐😑😑😶😶😮😮😑😶

Cinta Rahsia Sempurna : Isteri Baru Jahat Manis Juga
1 month ago

xiun99: Sngt bgus jalan ceritanya pun menarik..saya suka sngt2..tolong wujudkn sambungannya secepat mungkin..sya tak sabar nk membacanya..apapun,idea yang bernas dalam menyediakan jalan critanya..semoga berjaya!

Cinta Rahsia Sempurna : Isteri Baru Jahat Manis Juga
1 month ago
See this! I just gifted the story: Lollipop View More
Cinta Rahsia Sempurna : Isteri Baru Jahat Manis Juga · C1
1 month ago
Report inappropriate content
error Tip

Report abuse
Report user

Get More
Payment Method paypal

Please switch to the pop-up to complete the payment.

Earn Rewards

Earn Rewards

Earn rewards

by completing the missions

Complete the daily and EXP missions, as well as every week’s reading missions to obtain EXP and SS as rewards.

Learn more about the rules 1. You can obtain the corresponding EXP and Bonus SS as rewards by completing daily missions and EXP missions, as well as weekly reading missions. 2. The obtained EXP can raise your user level. 3. Bonus SS can be used to unlock chapters, gift authors, etc. They are effective for 30 days. 4. Daily Tasks and corresponding rewards renew daily at 00:00 UTC+8. Don't forget to claim your rewards in time. 5. Weekly Reading Missions refer to the time you spend reading novels and comics on Webnovel every week. 6. The weekly reading time is calculated while your device is connected to the Internet. This might result in a delay of several minutes.

Read longer, Earn bigger

Read on the app and claim your rewards!

Get the App

Read anywhere, anytime