Bickering Couple Novels & Books - Webnovel

About 834 results

  • Bickering love for my Boss

    Bickering love for my Boss

    detail
  • Her Bickering better half

    Her Bickering better half

    Contemporary Romance CEO ENEMIESTOLOVERS ARRANGEDMARRIAGE SUPERSTAR COHABITATION

    To the outer world, they are sweet lovely couple. Only they know how hard it is to live with each other. They clench fist whenever they can't tolerate each other. Will there be a peaceful day in their life while they are married for benefits they get from each other?

    detail
  • Doctor Couple : Pernikahan Sang Dokter Cinta

    Doctor Couple : Pernikahan Sang Dokter Cinta

    Romansa Anak Muda ROMANCE CINTA PERSAHABATAN BUCIN DOKTER

    4.93

    Sekuel Of Bukan Pacar Sewaan. Mengandung banyak adegan dewasa dan kemesuman tingkat tinggi. Cerita ini mengundang tawa dan bikin ngakak. Selamat jadi sarjana bucin ketika membaca cerita ini. Kisah rumah tangga Demir dan Dee pasca menikah. Bagaimana ekspektasi dan realita setelah menikah tak sama. Bagaimana cinta beda usia saling melengkapi dengan kebucinan, kekocakan dan kemesuman? Buat yang belum baca seri pertama aku akan bikin nyambung tanpa harus baca yang pertama karena ada di aplikasi lain.

    detail
  • COUPLE DREAM [INDONESIA]

    COUPLE DREAM [INDONESIA]

    Romansa Anak Muda ROMANCE ACTION ADVENTURE R18 COMEDY SYSTEM HAREM

    4.98

    Vol. 1 (Regrets of a Bad Boy) Chapther 1 sampai 159 : Perjalanan cinta seorang Bad Boy dengan perempuan seumurannya yang sangat polos dan lugu. Vol. 2 (Relationship With Commitment)Chapthee 160 sampai 318 : Menjaga hubungan dengan porsi dan cara mereka masing-masing, namun menyakiti.Vol. 3 (Serious Problems Before Starting a Household)Chapthee 319 sampai -sekarang Konflik ini pecah begitu saja, melukai banyak orang, mengundang masalah lebih lebar dan lebih banyak lagi. Orang yang tidak memiliki masalah dengan orang itu menjadi terobsesi 'ingin ikut andil'.Salsha dan Aldi. Dia tidak percaya jika salah mengambil keputusan mengakibatkan teman SMA nya yang sudah dianggap mereka sebagai adik justru harus dipenjara karena keduanya percaya pada kakak Salsha. Sebenarnya ini bukan masalah besar untuk mereka, hanya saja dampaknya mulai terlihat semenjak tiga tahun waktu mulai berjalan dengan pelan. Apa masalahnya, dan kenapa terjadi perbalasan dendam?

    detail
  • The Koplak Couple

    The Koplak Couple

    Ini kisah gue, iya gue bersama dengan Bang Sul si muka lempeng yang mau - maunya menjabat sebagai pacar gue, gue yang hidupnya miris banget ini. Semoga dia betah berada dalam kehidupan gue. Gue ini awalnya jomblo, ralat single lebih tepatnya secara gue gak pernah pacaran sejak dari orok dan semuanya berubah saat negara api menyerang eh semua berubah saat gue kenal Sulaiman Malik yang sekarang berstatus sebagai bakal calon imam dalam rumah tangga gue. ja elah coy bahasa gue tinggi amat.

    detail
  • Geomancy couple

    Geomancy couple

    Believe in Feng Shui, love will come true.The woman who had bad luck with her choices of men her entire life.She suddenley ends up in a marriage but quickly divorces after fighting over their newlywed house.And to this cursed women, a master of Feng Shui approaches."Believe in Feng Shui, love will come true."But as this 'Master' appears, strange things start occuring.Wait... This is love?

    detail
  • Tempting My Rented Boyfriend

    Tempting My Rented Boyfriend

    Contemporary Romance R18 COMEDY WEAKTOSTRONG MYSTERY REVENGE CEO FAMILY

    4.67

    Warning: Mature Content Ahead Won silver medal in the Writing formula Practice #23! ------- Betrayed by her Ex and Bestie, Eleanor decides to take revenge on them. On the day before the cheating couple's marriage, she goes to a bar and picks a rented boyfriend. On the day of the cheating couple's marriage, she embarrasses them in front of the media and the public for cheating on her and for pushing her family business to the verge of bankruptcy. After dealing with them, she decides to save her company from going bankrupt. Eleanor decides to strike a deal with Emerson's empire. When she met the Prince of Emerson's she is stunned. The Prince of Emerson's is none other than her Rented Boyfriend! What will happen to her when she met him face to face? Can she be able to save her company? To know more join the journey of Eleanor's "Tempting My Rented Boyfriend". _____ The cover photo is not mine. The credits go to the original artist. The Editing is done by me for the cover. Other Works: CEO Daddy: Let's Get Mommy.

    detail
  • Couple

    Couple

    Romansa Fantasi ROMANCE R18

    Han Yoora atau lebih akrab dipanggil Arra, bukan gadis super cantik ataupun seksi hanya seorang gadis kesepian karena berulang kali kehilangan orang-orang yang dia sayangi, tapi disetiap dia kehilangan selalu mendapat pengganti kebahagiaan yang lain yang sudah siap menunggunya datang. kali ini apakah dia akan bahagia selamanya, ataukah hanya kebahagiaan sesaat seperti yang sudah berlalu.

    detail
  • The Mafia Couple

    The Mafia Couple

    Contemporary Romance REVENGE FATEDLOVE POWERFULCOUPLE MAFIA BADBOY HEARTTHROB

    4.74

    What happens when Selena Marie Cabello finds out that she's the daughter of a powerful mafia leader, Will she follow in her father's footsteps, or will she choose a life of her own?.

    detail
  • Possessive Couple

    Possessive Couple

    5

    Septian Hadi adalah CEO Cakrawala Group. Ia berumur 28 tahun, dan belum pernah terlihat berkencan dengan siapapun. “Aku merasa alergi pada wanita dengan lipstick tebal mereka!” itulah komentar Hadi setiap dijodohkan dengan wanita sosialita anak dari teman mommynya. Kedua orang tua Hadi terus mendesaknya untuk segera menikah. Untuk membuktikan bahwa ia adalah lelaki normal yang bisa memberikan ahli waris. Ia meminta Sekretaris pribadinya untuk mencari seorang wanita yang baik untuk di jadikan istri kontrak. Dari sekian banyak wanita yang dibawa, Hadi memutuskan untuk memilih seorang office girl di kantornya. Ia menawarkan pernikahan kontrak yang sangat unik, dan perempuan didepannya hanya punya dua pilihan, pertama menyetujuinya dan kedua terpaksa menyetujuinya. Setelah bernegosiasi akhirnya wanita itu yang bernama Rizani Daud, memutuskan untuk setuju dengan syarat Hadi harus mendapatkan restu kedua orang tuanya yang tinggal di kampung. Hadipun menyetujuinya, CEO yang bahkan tidak pernah melihat kecoak itu mulai saat itu berangkat ke kampung demi sebuah restu dari orang tua Rizani. Ikuti pertualangan dan perjuangan Hadi demi sebuah restu dalam novel POSSESSIVE COUPLE.

    detail
  • The sociopath couple

    The sociopath couple

    Teen NARUTO SMUT

    -naruto hunterxhunter crossover-hisokaxnaru-femnaruto-Smart naruto-psyco naruto-mask in village-likes to act innocent-strong naruto-meet at hunter exam wants to kill her at first but something stops him and read to find out more....

    detail
  • Contracted Couple

    Contracted Couple

    Contemporary Romance SWEETLOVE FATEDLOVE POWERFULCOUPLE ARRANGEDMARRIAGE BUSINESSWOMAN RICHFAMILY CONTRACTMARRIAGE TRIALMARRIAGE

    Katherine Williams is the perfect business woman and daughter. She made her way through school with amazing results and now she's running the family's world wide publishing company, Williams & Williams. Lucinda Williams is also considered perfect. She completed school with equally amazing results as Katherine and is now one of the best lawyers in the city.As her sister strives for the perfect white wedding, 2.5 kids and a picket fence, Katherine begins to realize that it's not only about work. She doesn't want a relationship though. She doesn't even believe in Love. No, she wants to get her family off her back with the illusion of a long lasting relationship.Liam Robinson is a business man who isn't looking for a relationship either. He's just trying to forget the past whilst keeping his parents and friends off his back about settling down.Neither he nor Katherine knew that one cup of coffee could change both their lives. So what happens when you sign a contract, attend a chaotic wedding and pretend to fall in love?

    detail
  • There is no Perfect Couple

    There is no Perfect Couple

    Contemporary Romance ROMANCE

    The husband announced the breakup of the planned marriage on the anniversary of their wedding day. “It's time for us to get divorced.” Yeon-Hwa, who has had a long-standing crush on Geon-woo, visits his firm, refuses her divorce, and is involved in an accident on her way home. "How did you get to be here?" Yeon-Hwa plays a character who has lost her memory in order to prevent her divorce... What happened to her husband? “Let's shower together”, "We are a couple." What is this guy up to, anyway? Can we become a perfect couple despite our flaws?

    detail
  • The Celestial Couple

    The Celestial Couple

    Fantasy Romance ADVENTURE MAGIC CULTIVATION WIZARDS

    Full moon are shining while the book of prophecy are telling the fate of the Celestial Domain. There will be a great disaster coming. The Dark sides will be back with their Dark prince who has the ability to vanished the whole domain.but as the heavens are fair. Their will be a great blessing that befall this domain. The born of the chosen one. The only person who can face the dark prince. The only hope of the Celestial Domain. Their fate are in the hands of the chosen one. Their hope are all in the chosen one. But what will actually happened if their hearts belongs to each other. Will their love save the world or will thier love actually be the despair of beings.

    detail
  • Are they couples ??

    Are they couples ??

    Spy ... a work that requires seriousness .Hela , a woman of high professional achievement , who takes her life as seriously as her job .Barry , the bravest in his team and also the leader of the team , coolest member of the group who likes to tell jokes even in the worst scenario. Will anything bring these two poles apart people close and if so can they really fall in love ??

    detail
  • Mura lesbian couple

    Mura lesbian couple

    LGBT+ YURI CRUSH BABY BIGSHOT

    Mura was on her way to meet her friend but she drive her car and stop right in front of her dorm while she was doing something with her futa cock she was playing until her friend saw that Mura had a freaky futa cock that was so huge dick.

    detail
  • The Pretending Couple

    The Pretending Couple

    Contemporary Romance ROMANCE R18 COMEDY CEO

    Tonight, Diana Frost never thought something like this would happen. When she came to the fundraiser, she was just being a representative from her father company as one of the donators, but Adam Stone came out of nowhere and offered her, his hands in marriage which surprise her. Now the man demanded her answer like marriage was just a business.This is a story for contes, please support me by giving a vote thanks!.........................The picture is not mine, if the is any issue I'll delete it.

    detail
  • Bad Couple

    Bad Couple

    Adella Rahma PrameswariGadis berusia 15 tahun yang cantik namun juga tomboy. Sejak lahir, Ayahnya berusaha menyembunyikan identitas Ibunya dan dia untuk menyelamatkan mereka dari kejinya dunia mafia.Dalam perjalanan hidupnya, dia dihantui oleh seorang Idiot bernama Rafa. Yah, si idiot Bad Boy Yang banyak dikagumi kaum hawa di Sekolah barunya. Seperti apa kelanjutan kisah dalam hidupnya?

    detail
  • DOCTOR COUPLE

    DOCTOR COUPLE

    Fantasy Romance ROMANCE DOCTOR

    This is the story about Doctors love life . Doctor Avni , whe she was first year resident doctor , she fell in love with her senior . But their relation did not lasted long , she broke up with him after being three years in relationship because he was two timing her . It was hard for her as it was her first love . Eventually she moved on....After fours years they meet coincidently in a seminar...And then in hotel , he ask her to date him but she denies . He then asks her to spend a night with him , he was getting on her nerves so she move to the exit . He grabs and kisses her forcefully . She pushes and slaps him . Now her ex boyfriend grabs her wrist with one hand and raise other hand to punch her but then someone walks toward them and kick him to the floor . That man grabs Avni's hand and leave with her . Later they fall in love with each other....To know Who was that man ?? and How did they fall in love ?? read the story....Thankyou....

    detail
  • Perfect couple

    Perfect couple

    detail