Avan

Lv 5
  • Joined Oct 2017
  • Indonesia
  • Male
  • Finish Novel: Coiling Dragon, Warlock of Magus, I Shall Seal the Heaven, Ark Follow Novel: Release that Witch, MMORPG Guardian, Swallow Star, God Slaughter, Night Ranger, Devil Cage, L Moonlight Sclpt

  • Author

    Published more than 100000 words on Webnovel

    YE XIU 5.29

    Participated in Ye Xiu's 5.29 birthday event

    Premier

    Becoming a Premium user

    Endeavor

    Checked in for a total of 360 days

    Such Wealth!

    Obtain a cumulative total of 10,000 Coins

    Who am I?

    Add email and upload avatar

    RTW Loyal Reader

    Unlock 800 chs at RTW END

    Cultivator

    Registered for over 1 years

    TANGULA

    2018.05.15 - 2018.06.03 (GMT+8) Claim Badge

Report user

Original Works

  • Doomsday Pillars

    Doomsday Pillars

    Sci-fi Action Reincarnation Cultivation Romance Kingdom Building Drama Apocalypse Real World Scientific

    4.6

    2030 and the world has come to an end.. The human race has been fighting for survival for 11 consecutive years. When the plague started it, it brought death upon 80% of the population. Soon after, the death toll kept rising and more than half of the survivors had died. When the survivors thought there was no more hope. They came. 1008 pillars dropped from the sky and spread all around the world in more than 100 countries. The pillars became defensive bases to all of the survivors left. But in the end.. Thr human race still lost. This is a story of Alex, given a second chance to start anew, one month before it all started. This time it will be different for his family, friend, and the human race. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx The Novel was created for a writing competition theme kingdom building, so there will be many builds up character and places, please be patient as the Doomsday will not come until the second volume. Also English is my second language, so beware of grammar mistake, etc. just got help from editor so will get better in the future. What will readers be expecting from this novel: *Realistic world background. *Real historical quotes *Sci-fi as close to real-world science *Slice of Life the tag will be #kingdom building #apocalypse #realworld #reincarnation If you interested of more visual, feel free to join Doomsday Pillar discord, thnx https://discord.gg/dkTVcdE

  • Doomsday Pillars (Indonesia)

    Doomsday Pillars (Indonesia)

    Sci-Fi Action Horror Reinkarnasi Kultivasi Indonesia Saat ini Akhir Jaman Fiksi Ilmiah Romantika

    4.8

    Akhir tahun 2019 Dunia akan berakhir, dimulai, wabah akan membunuh mayoritas penduduk dan mayat hidup juga monster monster lainnya akan menggantikan manusia memenuhi bumi. Keselamatan manusia akan bergatung pada 1008 pilar yang akan jatuh memenuhi lebih dari 100 negara di dunia. Novel ini adalah cerita fiksi ilmiah mengenai reikarnator Alex yang diberikan kesempatan kedua untuk merubah nasib manusia dari kehancuran akhir jaman. Novel ini perpaduan akan Action Drama dan Romantika hubungan antara mereka yang terjebak menghadapi akhir jaman. Setting novel berada di Indonesia; kota Jakarta, Surabaya dan Bali. Novel ini 100% karya indonesia namun memang memulai debut di webnovel dalam bahasa Inggris dengan judul Doomsday Pillars yang masuk 100 besar novel original webnovel dan mendapat kontrak, Kali ini ditulis dengan bahasa Indonesia dengan penyempurnaan tambahan untuk menyesuaikan dengan gaya pembaca Indonesia. Boleh ya disupport penulis indonesia agar bisa bersaing dengan penulis luar lainnya. terimakasih. -Avan- Bila menyukai novel ini bisa langsung support power votenya ya sekalian join di facebook @doomsdaypillars Jangan lupa klik simpan sebagai favorit agar bisa dapat info update lebih cepat

Moments

The comment make me both happy and sad... Sorry and thank you... Much appreciated View More

Mr_Long_Leg: waiting
Waiting
WAiting
WAIting
WAITIng
WAITINg
WAITING

Doomsday Pillars · C145
2 days ago

Mr_Long_Leg: waiting
Waiting
WAiting
WAIting
WAITIng
WAITINg
WAITING

Doomsday Pillars · C145
2 days ago

wnr_s: Mantap

Doomsday Pillars (Indonesia) · C114
1 week ago
Kenny agen CIA yg datang ktm Alex disingapura, yg disuru maju untuk tes batu spirit. Christina teman lama Alex dari Australia bertemu di singapura... Untuk yg presiden salah film tuh bukan "goodwife" tp film "madam secretary". Thanks uda coba jawab View More

Kadek_Herda: Kenny itu yg ikut berkelahi dengan Alex waktu di gua itu kah? Yg ketemu dgn Cindy dan profesor entah siapa...

Madam Presiden, dari serial TV? Yg awalnya diduga suaminya yg akan jadi presiden, ternyata istrinya yg terpilih.

Doomsday Pillars (Indonesia) · C114
1 week ago
Pertimbangannya idela aja sih.. kalo ada wabah zombie pergi buat base dipulau sepertinya cukup ok trus sekalian biar mudah dicerna pembaca global sih.. kan bali terkenal View More

arjuns: Ingin bertanya nih thor, gak dijawab juga gpp deh. Kenapa latar pembuatan novelnya di buat di bali? Walaupun ada tmpt lain tp ttp aja fokusnya di bali. Apa ada alasan khusus mungkin krn author suka dg bali, asli org bali, atau sebagainya? Tq

Doomsday Pillars (Indonesia) · C70
1 week ago

Kadek_Herda: Sepertinya Alex masuk ke dimensi lain saat reinkarnasi. 😱😱

Doomsday Pillars (Indonesia) · C111
1 week ago
Pikirnya sih, ada team yg balik lagi setelah perang untuk bersih2 mayat korban dan mengumpulkan stone View More

Kadek_Herda: Alex mendapatkan ribuan spirit stone?
Itu hasil perang Surabaya? Bagaimana mereka sempat mengumpulkannya, sementara zombie pasti ada di sekeliling mereka saat itu. 🤔🤔

Doomsday Pillars (Indonesia) · C112
1 week ago

Delly_Neisha_Ra: Moster yg menakutkn apajah alex bs membunuh y😞

Doomsday Pillars (Indonesia) · C109
1 week ago
Terimakasih View More

arjuns: Suka, bagus. Lebih suka lagi krn dr indonesia

Doomsday Pillars (Indonesia) · C51
1 week ago

MrBruno: Hola, I recently updated my app and it gave me recommendations based on novels that I read and the first story showed me was yours and almost instantly I was hooked and I jumped into it. One thing that I could complain about is all the Kabooms and the sound of guns firing is the worst sound in the world when you play this with the read aloud option. But beside thaf I hope everything is well, I paid for all the stones to bing this as fast as possible and planing to spend all the stones I need to keep reading it in the future. So I wish you the best of luck and hope to see some new work come Dec

Doomsday Pillars · C145
1 week ago

frme: Thanks for the chapter

Doomsday Pillars · C51
1 week ago

Yosi_Armalina: lanjut

Doomsday Pillars (Indonesia) · C1
1 week ago

Lovely_girl: 👌👌

Doomsday Pillars (Indonesia) · C7
1 week ago

IndraNovianto: Dahsyat... Lanjutkan

Doomsday Pillars (Indonesia) · C105
1 week ago

arjuns: Saran thor, buat mcnya lebih jahat, licik, pintar, dan sedikit kotor hehe

Doomsday Pillars (Indonesia) · C14
1 week ago
ditunggu ya kenapanya. baca terus View More

Kadek_Herda: Katanya yg di Madura akan dievakuasi ke doomsday pillar. Lalu kenapa yg selamat di Surabaya malah dibawa ke Madura?

Doomsday Pillars (Indonesia) · C104
2 weeks ago

Kadek_Herda: Katanya yg di Madura akan dievakuasi ke doomsday pillar. Lalu kenapa yg selamat di Surabaya malah dibawa ke Madura?

Doomsday Pillars (Indonesia) · C104
2 weeks ago
Thank you for your patience View More

Mr_Long_Leg: Eveyday, I stop by here to look for a surprise that maybe there is an update. [sigh].

Doomsday Pillars · C145
2 weeks ago

IwantMeat: Akhirnya buku keluar nih versi Indonesianya, jujur sedikit aneh bacanya. Tapi gw uda fans author dr buku novel bahasa inggrisnya. Untuk yg baru coba baca diikuti aja pelan2 karena novel ini mulainya sangat slow untuk membuat pembaca tenggelam dalam dunianya. Ayok author Avan Semangat! Saya dukung 100% novel anak bangsa semoga bs bersaing dengan novel2 cina lainnya

Doomsday Pillars (Indonesia)
2 weeks ago
Bisa.... Haha View More

BintangToedjoe: Extra chapter lagi kalo 30 besar ya hehe

Doomsday Pillars (Indonesia) · C102
2 weeks ago

Kadek_Herda: See this! I just gifted the story: Balloon

Doomsday Pillars (Indonesia) · C98
2 weeks ago

wong_bogey: Previous

Doomsday Pillars (Indonesia) · C98
2 weeks ago

Ariana88: Cahya..? Hehe thor ini...

Doomsday Pillars (Indonesia) · C98
2 weeks ago

456345: Lanjutkan

Doomsday Pillars (Indonesia) · C98
2 weeks ago

456345: Mmmm

Doomsday Pillars (Indonesia) · C98
2 weeks ago

IndraNovianto: See this! I just gifted the story: Balloon

Doomsday Pillars (Indonesia) · C98
2 weeks ago

RevaldhyZaqi: updayenya tiap kapan ini ?

Doomsday Pillars (Indonesia) · C98
2 weeks ago

Daoist435808: See this! I just gifted the story: Balloon

Doomsday Pillars (Indonesia) · C98
2 weeks ago

Delly_Neisha_Ra: Next

Doomsday Pillars (Indonesia) · C98
2 weeks ago
Minggu ini tiap hari rencananya View More

RevaldhyZaqi: updayenya tiap kapan ini ?

Doomsday Pillars (Indonesia) · C98
2 weeks ago
Report inappropriate content
error Tip

Report abuse
Report user

Get More
Payment Method paypal

Please switch to the pop-up to complete the payment.

Earn Rewards

Earn Rewards

Earn rewards

by completing the missions

Complete the daily and EXP missions, as well as every week’s reading missions to obtain EXP and SS as rewards.

Learn more about the rules 1. You can obtain the corresponding EXP and Bonus SS as rewards by completing daily missions and EXP missions, as well as weekly reading missions. 2. The obtained EXP can raise your user level. 3. Bonus SS can be used to unlock chapters, gift authors, etc. They are effective for 30 days. 4. Daily Tasks and corresponding rewards renew daily at 00:00 UTC+8. Don't forget to claim your rewards in time. 5. Weekly Reading Missions refer to the time you spend reading novels and comics on Webnovel every week. 6. The weekly reading time is calculated while your device is connected to the Internet. This might result in a delay of several minutes.

Read longer, Earn bigger

Read on the app and claim your rewards!

Get the App

Read anywhere, anytime