Gas Novels & Books - Webnovel

About 476 results

  • THE GAS

    THE GAS

    detail
  • Gas Meltdown

    Gas Meltdown

    Fantasy Romance ADVENTURE

    detail
  • Bad gas

    Bad gas

    detail
  • The Gas Canister

    The Gas Canister

    detail
  • Gifted Gas

    Gifted Gas

    Fantasy ACTION ADVENTURE MYSTERY ANIME SHONEN

    The world was living in peace, when suddenly a meteorite crashed on earth, and spread a poisonous gas, ending the peaceful days in seconds. People were no longer allowed to go out, and started to live their lifes in isolation. The world was not ready for a disaster like this. But there was a different truth that was hidden from everyone. The mystery of the gas and it‘s origin would soon to be unveiled.

    detail
  • Gas Mask

    Gas Mask

    Sci-fi Romance ACTION ADVENTURE COMEDY APOCALYPSE

    Shiri Mendoza got to experience both, pre apocalyptic and apocalyptic. It shocked her to the core as she was never fun of zombie apocalypse. Now, the suicidal aggro induced got to experience what it's like to lose everything you hold dear to your heart. It was never a great experience to have. So will she hold on and find a reason to keep on living or lose all hope and end her life like she always say to herself everyday.

    detail
  • Chnethilmurugan Gas agency

    Chnethilmurugan Gas agency

    detail
  • Deku gas breathing hero

    Deku gas breathing hero

    detail
  • A man … and a gas station portapotty

    A man … and a gas station portapotty

    detail
  • 12 arts Sharma gas

    12 arts Sharma gas

    detail
  • Rebirth Into A Wolf: I Can See My Evolution Paths

    Rebirth Into A Wolf: I Can See My Evolution Paths

    Sci-fi NONHUMAN EVOLUTION MUTATION CHEAT

    3.7

    Su Ming was reborn as a white wolf. He thought he would live a normal wolf life until he started to realize that the world was changing. The snow leopards’ teethes started to grow longer and sharper, the brown bears could now turn their arms into as hard as stone, the golden eagles could summon lightning and even the goats could now emit poisonous gas. Just as Su Ming had no idea what to do next, a notification appeared. [Known Evolution Paths] 1. Moon Herd Silver-clawed Wolf 2. Frost Bosch Wolf 3. Ancient Battle Mark Wolf

    detail
  • Ga ga

    Ga ga

    Sejarah ROMANCE ADVENTURE COMEDY

    Aku yang mengaku, kaku dalam keakuan, bermimpi tentang monster monster, atau justru mimpi mimpi itu adalah monster monster itu sendiri. mereka menariku dari kenyataan, sampai akhirnya terjatuh.Disekap oleh kegagalan, meskipun mimpi masih bersisa, namun tidak cukup untuk memberikan sayap kepada diri. Angan angan yang terbawa melayang layang di alam khayal. Dan ketika cinta itu juga pergi, apakah harapan masih bersisa ?.

    detail
  • A Cold-Blooded POV

    A Cold-Blooded POV

    Fantasy REINCARNATION SYSTEM MAGIC WEAKTOSTRONG OVERPOWERED DARK NONHUMAN ANTIHERO EVOLUTION DRAGON

    4.86

    It burned an entire kingdom to the ground for petty revenge against the humans. It ransacked the Board of Sorcery, hoarding all the cores in their treasury to ease its greed. It killed and destroyed a God for entering its territory without its permission. In a cavern within the Great Aeternus Labyrinth, a reptile seemly like any other hatched from its egg. With a growing intellect it shouldn’t have and adaptability traits that is impossible for its current tier of evolution, it began its life surviving and growing stronger. Read as this reptile mutate and evolve. Watch as it change the world of Atinen, as it usher the world into a new age of chaos and destruction as well as prosperity and hope. *** I know you guys are tired of fun monster evolution stories where the monster becomes increasingly less monstrous, and eventually they're just a more spicy version of a human and it stops being a monster evolution story. I am too. This story is not about a human who was hit by a truck and reincarnated into a world where he so happens to be a monster. No. This story follows the Mc who is a monster with a monster’s mentality and POV. However, reincarnation is apart of the story. Additionally I have taken certain elements from some of my favorite non-human novels and stories such as: Chrysalis, Kumo Desu ga, Nanika?, and even Re: monster. Point is, I’m incorporating a large amount of ideas and flipping them to fit my story.

    detail
  • Gu gu ga ga

    Gu gu ga ga

    detail
  • Secret Wardrobe Of The Duchess

    Secret Wardrobe Of The Duchess

    4.71

    How much money must I spent for you to divorce me!?Rubika dies in a war without being able to confess her love for Arman but is instead sent back in time.A new life, she will not live in vainBut what are these new obstacles?------© Jeonryeongga 2018 / D&C MEDIA The amazingly handsome, rich and powerful Duke Claymore wants to marry her!?

    detail
  • Ga nnjmmommcjkiuuuiii

    Ga nnjmmommcjkiuuuiii

    detail
  • ga 1rwt4wurgw5ietharga4h5whsrn

    ga 1rwt4wurgw5ietharga4h5whsrn

    detail
  • Ga tau

    Ga tau

    Sinon merupakan seorang gadis yang mahir dalam permainan VRMMO, terutama dalam permainan yang disebut Gun Gale Online (GGO) dan ALfheim Online (ALO). Di dalam ALO, Sinon berperan sebagai karaktek pemanah Cait Sith yang menggunakan sebuah panah yang dibuat oleh Lisbeth. Dia adalah pemanah yang handal yang mampu memanah target dengan tepat pada jarak 200 m, padahal normalnya jarak panah maksimal hanya 100 m. Beberapa hari kemudian, Sinon bertemu dengan Kirito. Dia pikir Kirito itu adalah seorang gadis, sehingga Sinon menawarkan bantuan kepada Kirito. Setelah membantu Kirito membeli perlengkapan dalam game tersebut, keduanya ikut mendaftar dalam sebuah turnamen yang disebut “Bullet of Bullets”. Mengetahui bahwa Kirito benar-benar seorang laki-laki, Sinon pun menamparnya. Karena merasa dibohongi oleh Kirito, Sinon pun menyuruh Kirito berjanji kepadanya agar terus bertahan hingga Semifinal sehingga dia bisa mengalahkan Kirito dalam pertarungan di Turnamen tersebut

    detail
  • Ga-Za

    Ga-Za

    Romansa Anak Muda ROMANCE COMEDY

    Namanya Gheeza. Gadis SMA dengan seribu satu sikapnya. Tergila-gila dengan seorang mahasiswa, yang tak lain tak bukan ialah tetangganya sendiri, Dirga. Tidak peduli jika Dirga sudah memiliki seorang kekasih, Gheeza tetap pada pendiriannya. Prinsipnya, pelan-pelan asal ke tikung.Immanuel Dirga Sahityo. Tampan? Pasti. Pintar? Jangan diragukan lagi. Perhatian? Ya, dan itu kepada Gheeza. Tidak, lebih tepatnya dirinya peduli kepada gadis itu, anak tetangga yang sudah ia anggap sebagai adik sendiri. Tapi, di sisi lain ada Saga. Cowok tengil yang selalu mengacaukan hari-hari Gheeza. Di sekolah, di jalan, di manapun bahkan saat jadwal apel Gheeza ke rumah Dirga pun Saga kacau kan. Gheeza marah? Oh tentu. Sampai-sampai gadis itu menyuruh Saga untuk enyah dari hidupnya. _____________"Sebingung-bingungnya gue, gak pernah sampe sebingung ini perasaan." -Gheeza Alegreya Barack. "Gue bodoh. Iya, karna udah gak peka sama perasaan gue sendiri." -Immanuel Dirga Sahityo. "Dari awalkan gue cuma mau ganggu, tapi, sialnya hati gue gak bisa diajak kompromi." -Arsaga Hito Sanjaya.

    detail
  • Ga Jadi

    Ga Jadi

    "What ?! Terus gue mau dijodohin sama cowok macam lo gitu ? Sementara gue udah punya pacar yang baik banget."-Yena-"Gue bosen, tapi sekarang ada yang menarik.."-Yohan-"Ada yang kamu perlu jelasin ke aku, sayank ?"-Sihun-"Sebenernya.. yang gue rasain ini, suka atau cinta ?"

    detail