Jihyo Novels & Books - Webnovel

About 6 results

  • Ketos Vs Badgirl

    Ketos Vs Badgirl

    Romansa Anak Muda ROMANCE VILLAIN

    "Jangan pake kaos kaki item kecuali hari kamis""Kenapa sih?hidup-hidup gue""Ya iya hidup lo tapi lo pikir ini sekolahan nenek moyang lo?!""Lo gabut ya makanya ngurusin hidup orang lain terus?hati-hati suka ama gue""Ya karena gue ketos park jihyo!gue ngurusin orang-orang nggak tau aturan contohnya ya elo""Babu sekolah dasar"Jaehyun si ketua osis di SMA NUSA HARAPAN INDONESIA terpaksa harus teriak-teriak terus kalau ketemu jihyo si pujaan hati cowok-cowok mulai dari kakel sampe dekel disana yang suka banget bikin ulah dan sialnya lagi mereka temen sekelas juga bahkan mejanya samping-sampingan.JAEHYUN NCT X JIHYO TWICE"Cantik-cantik nakal""Jangan nilai gue dulu sebelum lo kenal sama gue""Ogah gue kenal ama lo""Nggak gitu konsepnya bego,gue juga nggak mau ama lo!"

    detail
  • complexity of love (junghyo)

    complexity of love (junghyo)

    Romansa Anak Muda ROMANCE ACTION ADVENTURE R18

    cerita tentang gadis yang sudah memiliki pacar, tapi tertarik dengan cowok lainaku merasa kesepian, tapi saat hadirnya kamu dalam hidupku mampu membuat hidupku lebih terang, terimakasih Park jihyo ~~• jeon Jungkookdia begitu tampan walau tatapan dingin dan cueknya, apakah ini yang dinamakan jatuh cinta, tapi kenapa kamu sudah jadi miliknya, aku ingin memilikimu seutuhnya~~• Park jihyo

    detail
  • Lover (Kpop TWICE Mina x Fem reader)

    Lover (Kpop TWICE Mina x Fem reader)

    LGBT+ ROMANCE KPOP

    So, This is Kpop fanfic..A girl named Park Y/n (Your name).She is Park Jihyo's sister, the leader of TWICE.Y/n living with her sister because their parents already dead. She's living with 9 beautiful girls and she will fall in love with one of them and her name is Mina.

    detail
  • I'll Save You

    I'll Save You

    Romance ROMANCE BTS

    detail
  • The Diary Of Irony

    The Diary Of Irony

    Contemporary Romance ACTION ADVENTURE MYSTERY KPOP

    Suddenly thick heels were heard from the hallway.-Jihyo I know why they all died-Her heart stopped beating for seconds. In front of her was the person who had caused all the evil. All the troubles.-Did you miss me?-Do you have the audacity after everything you did to appear in front of me? You have ruined lives out there!

    detail
  • LoVe  Will Keep Us Alive

    LoVe Will Keep Us Alive

    Realistic Fiction ROMANCE ACTION ADVENTURE REINCARNATION COMEDY

    Yuyan is a rich and spoiled brat , he loved to travel and waste money ,, Yuyan is a play boy ,masculine body , cuteness overload and a naughty , hobby : Playing someone heart.Guhai love everyone becouse of his kindest heart, Hobies: reading Novel , Jihyo is the girl that play the heart of YUyan , she is naive girl , sassy , pretty , rich Hobies: Dancing Trish is actress , beutifully but kind and well manneredHobbies: acting the other character will be on the story !Thank You!

    detail
  • No more results