• Joined Oct 2018
  • Indonesia
  • Male
  • I Live in indonesia

  • Author

    Published more than 500 words on Webnovel

    Endeavor

    Checked in for a total of 180 days

    Who am I?

    Add email and upload avatar

    Cultivator

    Registered for over 1 years

    Such Wealth!

    Obtain a cumulative total of 1,000 Coins

Report user

Original Works

  • Reborn in Noblesse (Indo)

    Reborn in Noblesse (Indo)

    Lain-lain

    Ren adalah pencinta novel, anime, manga, dan webtoon. Dia meninggal saat mencoba menyelamatkan seorang gadis kecil dan mendapatkan reinkarnasi ke dunia pilihannya. ikuti petualangan Ren saat dia mencoba menjadi lebih kuat. ini novel pertama yang saya minta maaf jika terjadi kesalahan.

  • Douluo Dalu 1 Fan Fiction

    Douluo Dalu 1 Fan Fiction

    Fantasi dari timur

    Ren seorang pencinta anime,komik,dan novel yang khas dia meninggal dan mendapatkan kesempatan bereinkarnasi. WARNING. Ini novel pertamaku tolong jika ceritanya ada yang kurang silakan komentarnya

  • STRONGEST DEMON SLAYER

    STRONGEST DEMON SLAYER

    Anime & Comics Reincarnation Revenge Op Mc kimetsu no yaiba

    Ryuu Kenzaki was the strongest swordsman in the world during his lifetime, he died and met God and got reincarnated. English is not my native language so I use google translate for languages so I apologize if there is a wrong grammar. I don't have the character that is in kimetsu no yaiba

  • RYUUZEN's JOURNEY TO THE STRONGEST

    RYUUZEN's JOURNEY TO THE STRONGEST

    Anime & Comics Romance Harem Op Mc Reincanation

    Ryuuzen merupakan dokter terbaik di dunia dan merupakan otaku yang suka membac novel, manga, dan menonton anime yang bukan hanya dari jepang tetapi juga dari cina. meninggal karena rasa cemburu dari musuhnya. tetapi yang tidak disangka ryuuzen bahwa itu bukan akhir dari hidupnya. IKUTI PERJALANAN RYUUZEN SAAT DIA BERJALAN MENUJU JALAN TERKUAT.

Moments

The Purpose Of My Existence · C64
2 days ago
Thor saya selalu bingung NAMA NYA PANJAAANGGG AMAT thor View More
Just shamelessly getting a harem! The Tale! · C3
4 days ago
Ok akan saya tunggu penulis semangat ya ฅ(๑*▽*๑)ฅ!! View More

PuroroSense: Benar!.saya sedang menata tulisan saya ulang,tetapi jangan hawatir,saya akan update secara rutin setelah menata ulang alur cerita dan tulisan saya.

I'm in the TODG world
6 days ago

RYUUZEN: Saran saya kalo mau nulis daftar belanja yang ada di toko sistem pake tanda ( - ) strip atau ( • ) bulat hitam agar keliatan lebih rapi. dan tolong MC nya juga dibuat melakukan latihan yang benar rasanya mc nya itu tidak berlatih dengan sungguh sungguh

I'm in the TODG world · C5
6 days ago
Saran saya kalo mau nulis daftar belanja yang ada di toko sistem pake tanda ( - ) strip atau ( • ) bulat hitam agar keliatan lebih rapi. dan tolong MC nya juga dibuat melakukan latihan yang benar rasanya mc nya itu tidak berlatih dengan sungguh sungguh View More

PuroroSense: Sarannya bro.
ini adalah novel fanfic pertama saya!.

I'm in the TODG world · C5
6 days ago

RYUUZEN: Latar ceritanya sangat menarik buat saya karena saya sendiri penggemar dari tales of demons and gods tapi sayangnya novel chapter nya diperbaruinya tidak menentu coba author updatenya lebih sering pasti akan lebih banyak pengunjung

I'm in the TODG world
6 days ago
Reading Status: C5
Latar ceritanya sangat menarik buat saya karena saya sendiri penggemar dari tales of demons and gods tapi sayangnya novel chapter nya diperbaruinya tidak menentu coba author updatenya lebih sering pasti akan lebih banyak pengunjung View More
I'm in the TODG world
6 days ago
Ini ok aja kok View More
I'm in the TODG world · C3
6 days ago
Lanjut View More
I'm in the TODG world · C2
6 days ago

RYUUZEN: Numpang lewat dunia arifureta min, untuk dunia menetap mendingan MGA,ATG, COILING DRAGON

JOURNEY OF SOUL(FANFIC INDONESIA) · C5
6 days ago
Numpang lewat dunia arifureta min, untuk dunia menetap mendingan MGA,ATG, COILING DRAGON View More
JOURNEY OF SOUL(FANFIC INDONESIA) · C5
6 days ago
Buset dah boss ini kan latarnya bukan bumi jadi belum ada program kb. Jadi terserah dia mau berapa malahan kalo gw yang buat ceritanya gw minta spiritnya 10 hehehe😂😂😂 View More

KongloMerat: Kenapa spiritnya harus 3,spiritnya kyk mubazir mending 2 aja tulang ama bambu.ingat program kb 2 aja cukup

JOURNEY OF SOUL(FANFIC INDONESIA) · C4
6 days ago

GhostswordKk: if you can go to the world of infinite stratos, dxd, atg, fairy tail, one piece, naruto, trinty seven, shinmai maou no tentament, strike the blood, sekirei

Gathering All The Heavenly Girl With The System
6 days ago

Alu_Card_7196: Minal aidzin wal fa'idzin juga min,, sekedar saran di karenakan MC sudah terlalu kuat kalo bisa dia bertemu musuh yg menggunakan system berbasis kekuatan anime yang sama2 kuat seperti traveler lain,, nah di situ dia bertarung lalu tianer menang dan membunuhnya hanya saja dia masuk ke periode sangat lemah dan masuk kedunia anime/wuxia yg mana saja sambil memulihkan kekuatanya tentunya wajib menjemput dewi,, terimakasih thorr semangat

Gathering All The Heavenly Girl With The System · C241
6 days ago
Reading Status: C10
Ini cerita menurut saya sangat seru karena jarang ada orang yang menggunakan teknik dari kimetsu no yaiba di boku no hero academia. Jadi penulis saya menantikan bab bab anda selanjutnya ok :) View More
(Ceritanya di pindah, Cek chapter terbarunya dulu)
1 week ago
Yah thor kenapa animenya classroom of the elite saya tidak begitu suka animenya jadi saya drop maaf ya thor :) View More
Path Of Rey Adventure · C17
1 week ago

RYUUZEN: Thor tolong buat lebih banyak lagi dong thor pliss soalnya bosen banget thor novel indonesia nya sedikit doang

Douluo Violet Jade · C19
1 week ago
Thor tolong buat lebih banyak lagi dong thor pliss soalnya bosen banget thor novel indonesia nya sedikit doang View More
Douluo Violet Jade · C19
1 week ago

zero911: Thanks for the chapter

Next week is IDUL FITRI, will you take a break or not.?

The Wish of the Dragon · C131
2 weeks ago

Leixein: I want to say thank you once again towards those who donated and also all of you guys support. The Donation I received helped me quite a lot! Especially considering this corona pandemic era... I can help my parents pay bills and the like with it. Thank you so much everyone and I hope all of you stays healty.

With that said, peace out girls scout!

The Wish of the Dragon · C131
2 weeks ago

Venom_God: author, can u pls not drag this ATG arc. How the FUCK did the mother not tell her daughter her name, that is just cliche and unrealistic, now issei doesn't even know his daughter real mother. I thought the daughter would tell him and he would be shocked that he got another women pregnant in the ATG universe, but nope, is the good all cliche move so the plot can drag all the way to the end of the arc to find the truth, i'm saying it right now, his going to find the mother at the end of the arc, SUPER PREDICTABLE.

The Wish of the Dragon · C131
2 weeks ago

Leixein: Sorry for the delay everyone... my parent is still sick and my sister is now sick as well... I'm the only one who's not sick at this point.

I can't really focus on my writing at this point since I feel worried about them. Tomorrow I will bring them to a doctor once again... The doctor said it's not corona but we have to see tomorrow...

I'm gonna sleep early today since the doctor appointment is in the morning.

Do point out any mistake that you found and I will fix it later. I hope all of you enjoy the chapter and sorry for the short chapter...

The Wish of the Dragon · C131
2 weeks ago
More more more View More
Armipotent · C38
2 weeks ago
Author~San why not update, i'm very waiting next bab View More
A powerful Yokai in DXD 2.0 · C14
3 weeks ago

Ethan_Luque_Ruiz: Could you finish the novel since you've started them? It's just that I'm sick of novels started but not finished, so please keep writing and don't stop

Reincarnated as Nie Lie in Tales of Demons and gods
1 month ago

RYUUZEN: Great job I hope after this novel is finished you will release a new novel, and I apologize for not being able to support on patreon. and just remember if there is a new novel I will support your novel.

The Wish of the Dragon · C126
1 month ago
Great job I hope after this novel is finished you will release a new novel, and I apologize for not being able to support on patreon. and just remember if there is a new novel I will support your novel. View More
The Wish of the Dragon · C126
1 month ago

RYUUZEN: Author i have questions !!!



Why doesn't red stop ye zong from being poisoned instead it's almost the same as the original one in the storyline just a few different things like the characters then women etc.

In the world of TDG as a Pokemon Master · C65
2 months ago
Author i have questions !!!



Why doesn't red stop ye zong from being poisoned instead it's almost the same as the original one in the storyline just a few different things like the characters then women etc. View More
In the world of TDG as a Pokemon Master · C65
2 months ago
Abe sword art final form : THE END View More
Chivalry of a failed knight · C13
2 months ago
Report inappropriate content
error Tip

Report abuse
Report user

Get More

Please switch to the pop-up to complete the payment.

Earn Rewards Earn Rewards

Earn rewards

by completing the missions

Complete the daily and EXP missions, as well as every week’s reading missions to obtain EXP and coin as rewards.

Learn more about the rules
  • 1. Reward frequency has been adjusted! Receive a reward once you complete two minutes of reading!
  • 2. Rewards adjusted! Earn points reading to exchange for Amazon Gift Cards! Coins that never expire! More rewards to come!(The above rewards are only available on the app.)

Get the App

Read anywhere, anytime

Suggested searches

Press enter to see all results