Aerer

Lv 3
  • Joined Apr 2019
  • Indonesia
  • Secrecy
  • A Lazy Person with no works.

  • Author

    Published more than 50000 words on Webnovel

    Who am I?

    Add email and upload avatar

Report user

Original Works

  • The God Slayer Scavenger

    The God Slayer Scavenger

    Sci-Fi

    4.9

    Kisah Dimana Manusia Kembali ke zaman para Dewa, Yang kuat menghancurkan yang lemah, Hirarki sosial berubah, Dunia dimana manusia berhasil merealisasikan sihir. Ini adalah kisah tentang Bagaimana Protagonis kami menjalani hidupnya di Zaman yang Kacau ini. Ikuti kisah Hauver si Pemulung disini. Update : 2 Chapter / Day

  • Conqueror of Reality

    Conqueror of Reality

    Video Game

    Orbis, sebuah Game VRMMORPG yang dijalankan oleh Super Komputer Primus yang berhasil ditemukan pada tahun 2067 oleh seorang ilmuwan jenius asal Amerika Thomas Fregor, dan dikembangkan oleh dia dan Para Ilmuwan Jenius lainnya di sebuah lembaga bernama Dev Group. Rendra, seorang pemuda Jenius berusia 16 tahun, yang membantu ayahnya di dapur restoran, terpaksa harus berhenti karena penggusuran yang dilakukan oleh pihak swasta yang memiliki tanah di restorannya. Lalu ia ditinggalkan oleh Ayahnya yang akan bekerja diluar negri, dengan tawaran dari ayahnya untuk bermain Orbis yang telah dirilis setahun lalu dan dimainkan lebih dari 3 Miliar orang, atau sekitar Setengah dari Populasi di bumi. Bagaimana Rendra bermain dalam Game dimana NPC bertindak seperti manusia normal, game dimana pemain diberi kebebasan bertindak di dunia fantasi, bagaiman Rendra bermain Orbis, Ikuti Terus Kisahnya. Update : 1 Chapter / Day

  • Conqueor of Reality ( English Version )

    Conqueor of Reality ( English Version )

    Video Games

    Orbis, a VRMMORPG game run by Super Computer Primus which was discovered in 2067 by an American genius scientist Thomas Fregor, and was developed by him and other Jenius Scientists at an institution called Dev Group. Rendra, a 16-year-old Jenius young man, who helped his father in the restaurant kitchen, was forced to stop because of evictions carried out by private parties who owned land in his restaurant. Then he was abandoned by his father who would work abroad, with an offer from his father to play Orbis which had been released a year ago and was played by more than 3 billion people, or about half of the population on earth. How Rendra plays in the game where the NPC acts like a normal human, a game where players are given the freedom to act in a fantasy world, how Rendra plays Orbis, Follow the Story. Update: 1-2 / Day

  • Re-adventurE

    Re-adventurE

    Sci-Fi Superpower GeniusMC ShamelessMC

Moments

Finally, A Demon Slayer Fanfiction. Hope this Fanfic doesn't turn to Shit like others Demon Slayer fanfiction. View More
Kimetsu no Yaiba : The Cold Wanderer · C1
4 months ago
Reading Status: C19
XPXPXPXPXXPXPPXPXPXPXPXPXPXPXPPXPXPPXPXPXPXPPXPXPXPXPX0XOX9X MORE MORE MORE MORE MORE MORE MORE MORE MORE MORE MORE MORE. MORE MORE MIRE MORE MORE MORE MMORE MORE MORE View More
Shokugeki no Akira
7 months ago
Reading Status: C0
Chapter ? WHerevv WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere vv WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere WHere v v WHere v WHere WHere View More
ML(Deleted)
7 months ago
The content has been deleted
Protagonist in the anime world?(Hiatus)
8 months ago

385749220233: The content has been deleted

Food Wars: The Golden Hands
8 months ago
Reading Status: C3
at first I was very tribal, the prologue was very good, and as the best chef in the world he would definitely be an OP, then some characters started to become OOCs, and even though it was a fan of fiction, still, I didn't like it, especially Souma, well besides that, this is a good novel. View More
Food Wars: The Golden Hands
8 months ago
Hey, dear Author-sama, this is the advice from me but, Souma has never been nervous (At least in the original story), He is an extraordinary person, he has never been afraid even to challenge famous chefs like Shinomiya, only this (T_T) a good start for this novel, but still enthusiastic, I will continue to monitor.

because this is your fanfiction, so I don't have the right to protest against the story, as a reader I can only criticize and advise. View More
Food Wars: The Golden Hands · C3
8 months ago
Somehow I feel I'm not in SnS, something has changed, is that his personality? and Alice is my waif but she's a little OOC here, Hmm? is that just my feeling? View More
Food Wars: The Golden Hands · C2
8 months ago

JStyles: He was the best chef in his world so he must have been a prodigy. No one can reach the top of their field without talent. Hard work alone can never make you the best. Saying that he is not a prodigy sounds wrong

Food Wars: The Golden Hands · C2
8 months ago
Good Prologue View More
Food Wars: The Golden Hands · C1
8 months ago
The content has been deleted
Shokugeki no Akira · C16
8 months ago
Alice and Akira like a Bakahuhu~ 😍😍 View More
Shokugeki no Akira · C13
8 months ago

ChikaYo: Ohhh.. can’t wait for the summer camp arc~ it’s gonna be epic :3

Shokugeki no Akira · C12
8 months ago
More View More
Shokugeki no Akira · C12
8 months ago
The content has been deleted
Shokugeki no Akira
8 months ago
Love Alice so much View More
Shokugeki no Akira · C11
8 months ago

ChikaYo: Great chapter as always.. here the spirit stone~

Shokugeki no Akira · C11
8 months ago
The content has been deleted
Shokugeki no Akira 「 Indonesia 」
8 months ago
UP terus jan kasih kendor View More
Shokugeki no Akira 「 Indonesia 」 · C10
8 months ago
Great Job !!! View More
Shokugeki no Akira 「 Indonesia 」 · C9
8 months ago
Shokugeki no Akira 「 Indonesia 」 · C8
8 months ago
Siplah, gak ngikutin kanon View More
Shokugeki no Akira 「 Indonesia 」 · C7
8 months ago

EMPERORS: Thor kenapa Hauver gak menggunakan phantasm yang lainnya

The God Slayer Scavenger · C45
8 months ago

Aerer: Ini Spoiler buat kedepannya~

Hauver gak makai phantasm yang lainnya karena dia takut bakal ada serangan dari 10 Commandments, jadi dia gak pake [ Light Drive ] Longinus, yang notabene Cooldownnya lama, abistu dia juga gak pake Promised Neverland, karena cuma buang buang chance aja, Dia juga gak pake San Graal karena gak cocok buat pertarungan satu lawan satu seperti yang gua jelasin sebelumnya, Cyriacus juga cuma bisa dipake ngelawan musuh yang Abadi atau yang ngaku ngaku abadi kayak Lucifer, Sedangkan Bull of Heaven... Ditunggu aja lha hehe

The God Slayer Scavenger · C45
8 months ago
Ini Spoiler buat kedepannya~

Hauver gak makai phantasm yang lainnya karena dia takut bakal ada serangan dari 10 Commandments, jadi dia gak pake [ Light Drive ] Longinus, yang notabene Cooldownnya lama, abistu dia juga gak pake Promised Neverland, karena cuma buang buang chance aja, Dia juga gak pake San Graal karena gak cocok buat pertarungan satu lawan satu seperti yang gua jelasin sebelumnya, Cyriacus juga cuma bisa dipake ngelawan musuh yang Abadi atau yang ngaku ngaku abadi kayak Lucifer, Sedangkan Bull of Heaven... Ditunggu aja lha hehe View More

EMPERORS: Thor kenapa Hauver gak menggunakan phantasm yang lainnya

The God Slayer Scavenger · C45
8 months ago
Wkwkwkwk mantap voss View More
Shokugeki no Akira 「 Indonesia 」 · C4
8 months ago

EMPERORS: Thanks thor untuk double-update

The God Slayer Scavenger · C44
8 months ago

wheisman: Thanks Thor semangat

The God Slayer Scavenger · C44
8 months ago
Sebenernya bukan itu, Alasan Hauver gak make San Graal karena itu nggak bisa bedain mana musuh mana temen, jadi gua sebut pisau bermata dua, dan juga, San Graal itu Phantasm pembunuh massal, tapi selama ini, lawan Hauver cuma Perorangan bukan kelompok, jadi kurang efisien kalo pake San Graal. Dan kemampuan Darah alias Phantasm dengan konsep Darah milik Edward, Ars Patema, itu OP dan IMBA sangad, ini spoiler ya~ Edward itu salah satu karakter paling IMBA di Novel ini, cuma karena wanita yang pake penutup mata itu ngagetin Edward, jadi dia kaget dan gak sempet gunain Phantasmnya yang satu lagi, dan itu akan terungkap kedepannya. View More

EMPERORS: Sama kaya Noblesse ya,sang mc Raizel kalau mengunakan kemampuan darahnya umurnya akan memendek berbeda dengan vampir lainnya

The God Slayer Scavenger · C42
8 months ago
Thanks (^~^) View More

Ruze: Yah, gue tahu sih, lho udah susah - susah buat plot, gua hargain kok. Yah gue coment gitu cuman ngeluarin kekesalan gue.

Novel lu bagus kok. Tetap semnagat

The God Slayer Scavenger · C32
8 months ago
Report inappropriate content
error Tip

Report abuse
Report user

Get More
Payment Method paypal

Please switch to the pop-up to complete the payment.

Earn Rewards Earn Rewards

Earn rewards

by completing the missions

Complete the daily and EXP missions, as well as every week’s reading missions to obtain EXP and coin as rewards.

Learn more about the rules 1. You can obtain the corresponding Fast Passes, EXP, and Points as rewards by completing growth missions, as well as daily missions. 2. A Fast Pass can unlock a chapter (of any price). The chapter will remain unlocked forever. It will expire after 7*24 hours, so don't forget to use it in time! 3. Obtained EXP can raise your user level. 4. Daily Tasks and corresponding rewards renew daily at 00:00 UTC+8. Don't forget to claim your rewards in time. 5. The weekly reading time is calculated while your device is connected to the Internet. This might result in a delay of several minutes. 6. Rewards may vary according to app version.
  • 1. Reward frequency has been adjusted! Receive a reward once you complete two minutes of reading! Reading a single book for 30 minutes earns you an additional bonus.
  • 2. Rewards adjusted! Earn points reading to exchange for Amazon Gift Cards! Coins that never expire! More rewards to come!

Get the App

Read anywhere, anytime

Suggested searches

Press enter to see all results