Forum Download app Gifts
67.79% Headprefect Itu MR. GARANG AKU ! / Chapter 40: BAB 39 : Out

BAB 39 : Out - Headprefect Itu MR. GARANG AKU ! - Chapter 40 by Alianafasah_05 full book limited free

Chapter 40: BAB 39 : Out

☞︎︎︎ PAGI ☜︎︎︎

"fuhh"

Dahi Naura berkerut, sapela main tiup tiup muka ni?

"fuhh" again mukanya ditiup. Dengan mata yg masih tertutup dia tidur mengiring lalu berdecit. Kacau arr

"ishh gi main jauh jauh laa" rengeknya dengan mata terpejam

"bangunn" gerak Naufal. Bahu Naura digoyang goyang

"alaa cuti kan.. Mulakan pagi anda dengan sambung tidur"kata Naura rimas Sambil tangannya dilibas kearah

sembarangan

"aduhh!

Dengan Mamai dia mencelikkan matanya bila mendengar suara mengaduh sakit itu.

Terbuntang luas apabila kelihatan Naufal merenung tajam kearahnya sambil memegang pipinya yang mungkin terkena libasan Naura?

"huwaaa Maaf"segar terus dia lalu duduk bersila cuba Menyentuh pipi Naufal

.

.

.

.

.

.

.

☞︎︎︎ DI RUANG TAMU ☜︎︎︎

"auchh! slow slow laa"adu Naufal yang sedang menekan bungkusan ais di lebam pipi Naufal.

"aish kena la cepat cepat nanti makin melarat. "geram betul Naura.

"aish kau jugak kan yang buat"

"apa? Aku? Abang guna 'aku? Ha amik ni padan muka padan muka" ditekan kasar bungkusan ais itu. Aish geram betul

"aww aww sayang aww!" Naufal memegang tangan Naura lalu dijauhkan. Dia ni ingat aku punchbag ke?

"ha nak lagi?" ujar Naura lagi. Matanya dijegilkan

"ha cepat cepat jangan lambat lambat" Naufal mencebik

Naura mengeluh.. Ais yang sudah 58% menjadi air itu diletak dalam baldi

Lebam sebesar ibu jari bewarna biru keungguan pudar itu diusap dengan jarinya.

"sorry"

Katanya perlahan

Naufal hanya tayang muka kerek

"no, sakit lagi"

"sakit? Jap sayang ambik minyak sapu. Jap en--" baldi berisi ais itu diletakkan di atas meja

"eh"Naufal memegang lengan Naura dari bangun.

"takkan sembuh dengan minyak ubat je.."

"dahtu ubat apa yang boleh sembuhkan"

Naufal memuncungkan bibirnya sambil mengetuk ngetuk dagunya

"CIUM?

Naura Melopong

"nehi Naufal nehi" Naura bingkas bangun lalu minyak dalam almari tu diambil lalu dia kembali duduk di sofa sebelah Naufal

"Mari laa"Naura memegang tangan Naufal yang menutup Mukanya.

Merajuk mungkinn

Haa ada aku kesahhh---🙄

"taknak nak CIUM"

Alaa asal dia ni gedik ni. Mana garangnya yang duluu?

"abang ni dah kenapa ha?

Naufal mencemikk

"yela yelaa"

Naufal menurunkan tangannya sambil tersenyum penuh Makna

Lantas Naura mencium pipi Naufal sekilas dengan paksa Sampai terdorong sedikit Naufal kebelakang

"WWWWW So sweet!" Atirah yang keluar bersama beg rodanya hanya mampu ternganga sambil matanya Menjadi blink blink

"alaa before kau balik.. Jom la pi jalan jalan dulu, spend time ngan aku. Boleh kenal kenal ngan kawan kawan aku" pujuk Naura lalu dicebik cebik bibirnya. Beg roda Atirah ditendang sampai ke dapur. Fuhh kau memberontak

"k fine, ermm jom ah pergi. Aku siap jap"Atirah menaiki anak tangga menuju ke biliknya

"Abanggg jom gi Mall" Naura tersenyum sumbing lalu berlari anak kearah Naufal yang sibuk main Mobile legend

"Aish malas ahh"

Attack attack!

Bingit betul bunyi game tu. Naura segera merampas phone itu dan duduk di sofa sebelah Naufal yang sudah tergamam

U have been slained

"Woiii dah kalahh! Aish apani sayang" Naufal mencubit pipi Naura perlahan

"Alah alah nak pi mall ke nak buat sweet bergula kat sini aduii halamakk" Atirah bercekak pinggang

☞︎︎︎ DI PERKARANGAN RUMAH NURIN ☜︎︎︎

"untung arr masing masing ada pasangan"rungut Nurin sambil menjeling semua kawannya

"halaa kau cari la boyfriend" kata Amelya

"kau pun sama single and available atau lebih kepada tak lakuu--" Nurin senyum sinis lalu dia flip hair

"so tak jadi la ni?" soal Naura balik. Aduu dia datang rumah Nurin nak ajak dua ekor ni join lepak bukan tengok dorang bercakaran

"takk. Nanti aku ada boyfriend aku join la k bye Nurin Hasrita nak tidurr" kata Nurin lalu menutup pintu halah halah

"urhhh"Naura menggulingkan matanya dan jalan kearah kereta Alphard Milik Naufal. Takkanla milik dia pula.

"dorang tak join" kata Naura sepatah lalu dipakai seatbelt

"asal pulakk?" soal Mina yang berada di seat belakang sekali bersama Atirah. Aduu

"dah dah jom la kite gerak sekarang "kata Muaz yang berada di seat tengah dengan Adrian.

"dah jangan bising nanti aku tinggal" kata Naufal dingin lalu sambung memandu kearah kediaman Elyna Sampai saja di Rumah Elyna, Muaz memberi isyarat kearah Mina di belakang. Mina yang seakan faham segera memandang Atirah yang blur

"tepi sikit.. Muaz nak duk belakang"

Atirah pelik. Tapi diiyakan saja. Dia pon mengengsot hingga ke tepi sekali.

☞︎︎︎ DI PERKARANGAN RUMAH ELYNA ☜︎︎︎

Kelihatan Elyna baru keluar dari rumah sedang memakai kasut, Muaz terus bangun dan duduk di seat belakang bersama Mina dan Atirah. Find authorized novels in Webnovel, faster updates, better experience, Please click <a href="https://www.webnovel.com/book/headprefect-itu-mr.-garang-aku-!_21047201805971705/bab-39-out_56696974568641298">www.webnovel.com/book/headprefect-itu-mr.-garang-aku-!_21047201805971705/bab-39-out_56696974568641298</a> for visiting.

Adrian sudah tayang muka what the...

"Woi buat apa kat belakang tuh"

"weh jangan dirty minded!" kata Muaz pula

"perlu ke? "soal Naufal kepada Naura

Hairan betul dengan rancangan kawannya dan isteri. Nak satukan Elyna dan Adrian like AF. Dahla dua tu still bermasam Muka, Naufal juga tahu Elyna dan Adrian Mempunyai perasaan sama.

Cuma tulah--

Dua dua player..selalu tukar pasangan tak pernah cukup sorang kekasih

Naura angguk" apa salahnya, Elyna playgirl Adrian pulak playboy"

"tapi. "ayat Naufal tergantung apabila Elyna sudah Membuka pintu kereta

Dia dan Adrian Memandang antara satu sama lain sebelum dua dua memberi jelingan maut. Dendam Mungkin? Entah apa masalah dorang

"apani.. Muaz duk la tengah.. Aku nak duk belakang dengan Mina ngan Atirah"

"takde takde. Aku nak duk sini.. Kau duduk la ngan Adrian tu" kata Muaz

"tapi.."

"eh Mina Mina cantikla awak harini"

Elyna mengemam bibirnya geram bila Muaz menukar topik perbualan.

Dengan penuh rasa tak sukanya dia duduk juga disebelah Adrian yang hanya melemparkan pandangan keluar tingkap.

Tch.. Pandang aku pon tak. Elyna menghempas sling bagnya ditengah tengah. Dinding antara mereka mungkin

Naura memberi isyarat kearah Naufal untuk gerak. Naufal angguk dan memulakan perjalanan.

Manakala Elyna dan Adrian diam saja. Lain la Muaz ngan Dua orang kat belakang tu bising betul

Adrian yang bosan memandang luar tingkap terus menoleh ke kirinya. Elyna yang termenung dipandang. Entah tetiba satu senyuman nakal terbit di hujung bibirnya

"ish sibok la dengan beg ni" Adrian menolak slingbag Elyna lalu jatuh dari tempat tadi.

Elyna memandang Adrian dengan pandangan yang.. Kau apehal setan

"woi beg aku! Kau tau tak beg aku ni lagi berharga dari Masa depan kau!?

"weh kau nak cakap masa depan aku tak cerah ke? "Marah Adrian balik

"ey kau ni aku tampar kang baru hilang segala kenangan Manis kau aras muka bumi nih!"

"sikit sikit marah err" Adrian buat muka annoying

"pehal kau lahannaatt? "Marah Elyna.

"alaa jangan la marah"

"Menyampah akuu!"

"Makin kau nyampah, nanti takut sayang haa kan susah"

"Meninggal la kau sial!" Elyna melibas rambutnya tepat kena Muka hensem plus kerek Adrian

"woi kau pehal minah! Kau ingat ni iklan syampoo ke hah!" Adrian Menjegilkan matanya

"kau cari pasal dulu ehh eyy--aku pantang betul jumpa spesies macam kau laa" Elyna merenung tajam muka Adrian.

Kalau boleh nak ja ambik lembu pastu flip kepala Adrian laju laju

"jabsdsbdsd spesies kau cakap?"

"yelaa spesies terancam. Mohon pupus!"

Naura dan Naufal memandang antara satu sama lain bila Elyna dan Adrian sudah mula bergurau. Dari dingin jadi lovey dovey

"nampaknya.. Dorang dah okay" kata Naura sambil tersenyum Manis

" great job sayang"

Naufal wink kearah Naura.


next chapter
Load failed, please RETRY

Weekly Power Status

Rank -- Power Ranking
Stone -- Power Stone

Batch unlock chapters

Table of Contents

Display Options

Background

Font

Size

Chapter comments

Write a review Reading Status: C40
Fail to post. Please try again
  • Writing Quality
  • Stability of Updates
  • Story Development
  • Character Design
  • World Background

The total score 0.0

Review posted successfully! Read more reviews

Cost Coin to skip ad

You can get it from the following sources

  1. 1. Daily check-in
  2. 2. Invite friends invite now >
  3. 3. Vote for new stories Vote >
learn more >
Vote with Power Stone
Rank NO.-- Power Ranking
Stone -- Power Stone
Report inappropriate content
error Tip

Report abuse

Paragraph comments

login